Højbed | Bredde 120 H25 | Flere længder | Jern

Højbed i råjern der ruster op til en flot gylden farve ligesom cortenstål. Der er adskillige fordele ved at have højbede, først og fremmest er de med til at gøre dine bede mere overskuelige. Skal du i gang med en urtehave med forskellige krydderier, eller skal der plantes grøntsager? Hvad enten om det er timian, oregano, gulerødder eller salat, så er højbede en god måde at få gang i haven. Højbedene er med til at der er god dræning af jorden, og om foråret er de hurtigere til at blive opvarmet, hvilket er med til at man får et højere udbytte.

Højbedene kan være med til at dele din have op i områder og kan, udover at have mange praktiske funktioner, tilføre noget dekorativ til haven. Rustfarven har en flot rødlig glød, der harmonerer godt med andre naturfarver. Udover vores standardmål har du mulighed for at forlænge dine højbede, hvilket betyder du kan lave dit bed lige præcist som du ønsker det. Højbedet kommer i længder på max 120 cm og længder over det vil blive samlet med to tværstivere.

Interesseret i andre materialer eller størrelser, så klik her for at se hele vores udvalg af højbede.

OBS - Højbedet har ikke rust farve når du modtager det. Det kommer efter et par uger. Bemærk at der er ikke bund i højbede.

Fra 899,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)15*J120-25

Alle størrelser har en højde på 25 cm. Højbedene er lavet i jern, med en godstykkelse på 1,25 mm, der ruster op til den gyldne farve. Desuden er der en 3 cm bred kant, som afslutning på pladerne. Højbedene er dansk produceret, og kvaliteten er i top.