Højbede

Billige højbede kasser til haven

Højbede er utrolig populære, fordi det gør det nemmere at dyrke alverdens grøntsager, krydderurter og blomster. Med vores bede er dine planter bedre beskyttede mod blandt andet snegle, der ellers ville have spist planterne. Bedene kan med fordel anvendes i haven, køkkenhaven eller f.eks. på terrassen – lige der, hvor du har lyst. Det er altid en god ide at overveje, hvilke type bede du ønsker dig, inden du investerer i en af de høje bede. Hos os finder du et stort udvalg af forskellige bede, i forskellige designs, forme og størrelser. Der er derfor god mulighed for at du finder det, du skal bruge hos os. Læs mere

 

18 vare(r)

pr. side

18 vare(r)

pr. side

Køb højbed af god kvalitet hos Zinkbakken.

Hos zinkbakken.dk har vi naturligvis sørget for, at du kan handle flotte og billige højbede af virkelig god kvalitet. På baggrund af mange kundehenvendelser har vi udviklet vores egne bede. De er kendetegnet ved, at være lavet i et kraftigere materiale end, hvad man ellers ser på markedet. Vi har også valgt, at man skal samle bedene med skruer, da det giver mere stabil konstruktion. Du har også mulighed for, at få et isolerende lag flamingo i dit højbed. Det gør, at bedet ikke vil få så store temperaturudsving og ligeledes få en længere sæson til gavn for dine planter. Højden på dine bede kan blive op til 44 cm. Her på siden finder du et stort udvalg af vores standardmodeller. Vi laver gerne specialbede til dig der har specielle ønsker til mål og form.

Vi giver pris garanti, så hvis du finder et højbed i samme godstykkelse og standard billigere, så matcher vi altid prisen. 

Har du et større projekt med vores produkter giver vi gerne et samlet tilbud.

 

Flot patina på højbedene.

De højbede der er produceret i jern og corten stål skifter farve til en flot rustrød inden for 3 til 6 uger . Kan du ikke vente med at den smukke patina viser sig, så har vi også et stort udvalg til dig, der gerne vil have den røde farve i haven med det samme. Gå på opdagelse i vores sortiment og kontakt os på tlf.: 20 13 00 77 hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker.

 

Samlevejledning 

Vores standardbede skal samles med skruer og møtrikker. Vi er stoppet med ”klik” systemer da de ikke er så stabile, som når du skruer et bed sammen. Når vi taler om forlængede bede så leverer vi dem med kraftige tværstivere der giver den rigtige stabiletet i dit bed. Vores tværstiver er 20 x 2 mm.

Lige ledes har vi i år opgraderet højbedene i 25 cm til 1,25 mm i godstykkelse, så vi er dem der har de kraftigste bede, med stabile øvre og nede kanter. Den øvre kant er 30 mm med et 10 mm buk ned af. Det giver god stabilitet og så giver den bredde kant på 30 mm i flot afslutning i toppen.

Vores højbede i 40 cm højde er naturligvis lavet i kraftigere materiale, men efter samme principper. Det betyder at du kan få sneglekanter til alle vores modeller og at du kan efterbestille det om nødvendigt.

 

A.: Du skal monterer Skrue + spændeskive – plade – møtrik som vist her. Møtrikken skal sidde på bagsiden.

B.: Når du skal samle et hjørne skal du gøre sådan:

Samle højbed

C.: Hvis du har købt et forlænget bed med tværstivere er det efter samme princip. Skrue + spændeskive – tværstivere og så en møtrik, som vist her.

D.: Hvis du har købt et forlænget bed så samle enderne ( 2 U’er) og så skub dem sammen og sæt tværstiverne på (Skrue, spændeskive, plade + plade -tværstiver og møtrik) og spænd efter. Så ender du med dette resultat.

Samlet galvaniseret højbed