Højbede

Billige højbede kasser til haven

Højbede er utrolig populære, fordi det gør det nemmere at dyrke alverdens grøntsager, krydderurter og blomster. Med et højbed er dine planter bedre beskyttede mod blandt andet snegle, der ellers ville have spist planterne. Højbede kan med fordel anvendes i haven, køkkenhaven eller f.eks. på terrassen – lige der, hvor du har lyst. Det er altid en god ide at overveje, hvilke type bede du ønsker dig, inden du investere i et højbed. Hos os finder du et stort udvalg af forskellige bede, i forskellige designs, forme og størrelser. Der er derfor god mulighed for at du finder det, du skal bruge hos os.

Køb højbede af god kvalitet hos Zinkbakken.

Hos zinkbakken.dk har vi naturligvis sørget for, at du kan handle flotte og billige højbede af virkelig god kvalitet. På baggrund af mange kundehenvendelser har vi udviklet vores egne bede. De er kendetegnet ved, at være lavet i et kraftigere materiale end, hvad man ellers ser på markedet. Vi har også valgt, at man skal samle højbedene med skruer, da det giver mere stabil konstruktion. Du har også mulighed for, at få et isolerende lag flamingo i dit højbed. Det gør, at bedet ikke vil få så store temperaturudsving og ligeledes få en længere sæson til gavn for dine planter. Højden på dine bede kan blive op til 44 cm. Her på siden finder du et stort udvalg af vores standardmodeller. Vi laver gerne specialbede til dig der har specielle ønsker til mål og form.

Flot patina på højbedene

De højbede der er produceret i jern og corten stål skifter farve til en flot rustrød inden for 3 til 6 uger . Kan du ikke vente med at den smukke patina viser sig, så har vi også et stort udvalg til dig, der gerne vil have den røde farve i haven med det samme. Gå på opdagelse i vores sortiment og kontakt os på tlf.: 20 13 00 77 hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker.