Højbede

Billige højbed kasse til haven

Højbede er utrolig populære, fordi det gør det nemmere at dyrke alverdens grøntsager, krydderurter og blomster. Med vores bede er dine planter bedre beskyttede mod blandt andet snegle, der ellers ville have spist planterne. Bedene kan med fordel anvendes i haven, køkkenhaven eller f.eks. på terrassen – lige der, hvor du har lyst. Det er altid en god ide at overveje, hvilke type bede du ønsker dig, inden du investerer i en af de høje bede. Hos os finder du et stort udvalg af forskellige bede, i forskellige designs, forme og størrelser. Der er derfor god mulighed for at du finder det, du skal bruge hos os. Video: Samlevejledning til højbede

 

24 vare(r)

pr. side

24 vare(r)

pr. side

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Køb højbed af god kvalitet hos Zinkbakken

Hos zinkbakken.dk har vi naturligvis sørget for, at du kan handle flotte og billige højbede af virkelig god kvalitet. På baggrund af mange kundehenvendelser har vi udviklet vores egne bede. De er kendetegnet ved, at være lavet i et kraftigere materiale end, hvad man ellers ser på markedet. Vi har også valgt, at man skal samle bedene med skruer, da det giver mere stabil konstruktion. Du har også mulighed for, at få et isolerende lag flamingo i dit højbed. Det gør, at bedet ikke vil få så store temperaturudsving og ligeledes få en længere sæson til gavn for dine planter. Højden på dine bede kan blive op til 44 cm. Her på siden finder du et stort udvalg af vores standardmodeller. Vi laver gerne specialbede til dig der har specielle ønsker til mål og form.

Vi giver pris garanti, så hvis du finder et højbed i samme godstykkelse og standard billigere, så matcher vi altid prisen. 

Har du et større projekt med vores produkter giver vi gerne et samlet tilbud.

  

Et stort udvalg af størrelser og former

Er din have stor eller lille? Uanset dit behov har vi et højbed der passer til dig. Vores runde højbede fås i størrelser fra Ø40 cm til Ø120 cm, hvor højden enten kan være 8, 10 eller 20 cm høj. Med de runde bede kan du skabe en spændende have. De er gode til små bede eller som afgrænsning til f.eks. et træ. Ved vores firkantede højbede går standardstørrelserne fra 80x40 til 462x120 cm, med en højde på 25 eller 40 cm. Ønsker du et større bed, har du altid mulighed for at forlænge siderne. Her er det vigtigt at du får tværstivere med, som er med til at holde på siderne i de ekstra store bede. Derudover laver vi også gerne specialbede til dig der har specielle ønsker til mål og form.

 

Flot patina eller stilrent stål

Du kan få bedene i enten corten stål, jern eller varm galvaniseret stål. De bede der er produceret i jern og corten stål skifter farve til en flot rustrød inden for 3 til 6 uger. Kan du ikke vente med at den smukke patina viser sig, så har vi også et stort udvalg til dig, der gerne vil have den røde farve i haven med det samme. Med de galvaniserede bede får du et stilrent udtryk til din have, hvor den flotte stålfarve er med til at give modspil til dine planter.  

 

Giv din køkkenhave de bedste forhold med en sneglekant

Med en sneglekant på dine bede undgår du at dine planter bliver angrebet af snegle. Dine grøntsager får lov til at være i fred, og med et højbed får grøntsagerne de bedste muligheder for at trives. Et bed med sneglekant er særdeles velegnet til køkkenhaven. Sneglekanten er som standard til vores jern og galvaniseret stål bede, og kan også købes til senere hvis du i første har købt dine højbede uden. Hvis du har købt et bed hos en af vores konkurrenter, har du stadig mulighed for at tilkøbe sneglekant hos os, kontakt os på tlf.: 20 13 00 77, så skal vi nok finde ud af noget.

Gå på opdagelse i vores sortiment og kontakt os på tlf.: 20 13 00 77 hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker.

 

Samlevejledning

Vores standardbede skal samles med skruer og møtrikker. Vi er stoppet med ”klik” systemer da de ikke er så stabile, som når du skruer et bed sammen. Når vi taler om forlængede bede så leverer vi dem med kraftige tværstivere der giver den rigtige stabiletet i dit bed. Vores tværstiver er 20 x 2 mm.

Lige ledes har vi i år opgraderet højbedene i 25 cm til 1,25 mm i godstykkelse, så vi er dem der har de kraftigste bede, med stabile øvre og nede kanter. Den øvre kant er 30 mm med et 10 mm buk ned af. Det giver god stabilitet og så giver den bredde kant på 30 mm i flot afslutning i toppen.

Vores højbed i 40 cm højde er naturligvis lavet i kraftigere materiale, men efter samme principper. Det betyder at du kan få sneglekanter til alle vores modeller og at du kan efterbestille det om nødvendigt.

 

A.: Du skal montere skrue + spændeskive i pladen med møtrikken som vist på billedet. Møtrikken skal sidde på bagsiden. 

Montering af skrue og spændeskive på metalplade

B.: Når du skal samle et hjørne skal få skruen ind i rillen på den plade der står vinkelret på. Herefter spændes skruen ved hjælp af en skruetrækker (eller skruemaskine) og en svensknøgle. Se billedet nedenfor:

Samle højbed

C.: Hvis du har købt et forlænget bed med tværstivere er det efter samme princip. Skrue + spændeskive, tværstivere og så en møtrik, som vist nedenfor.

Tverstiver til højbed

D.: Hvis du har købt et forlænget bed så samle enderne ( 2 U’er) og så skub dem sammen og sæt tværstiverne på (Skrue, spændeskive, plade + plade, tværstiver og møtrik) og spænd efter. Så ender du med et resultat der ser således ud:

Stort højbed med tverstivere

Se evt. vores video af hvordan du samler dine højbede ovenfor.