Græskant - Cortenstål 3 mm - H: 15, L: 230

Synes du også det er svært at holde græsplænens kanter flotte og lige. Med græskanterne i cortenstål holder du skud fra græsset væk, hvilket er med til at give en flot skarp kant, uden du skal bruge tid på kantskæring.  

BEMÆRK: Bedkanterne sælges i stykker på 230 cm, og prisen er opgivet i pr. 2,3 meter.

Der er ikke forboret huller i denne græskant.

Afhængig af hvordan du vælger at afgrænse din plæne m.m, har vi flere tilkøb. Bl.a. kan du købe hjørner her! De giver nogle nemme og flotte afrundinger. 

Du kan også købe samlinger, hvis du har et meget langt stykke med kanter. Her er vores samlinger en rigtig god løsning. Dem finder du her!

Endelig er der runde afgrænsninger, der passer til både træer, buske eller et mindre bed. De runde afgrænsninger har vi et flot udvalg af her!

Et rigtig fint alternativ er denne græskant i 2 mm.

399,00 kr.
På lager
SKU
40*C230-3-15

Kantafgrænsning i højden 15 cm. Materialet er lavet af 3 mm tykt cortenstål, der med tiden vil få en flot rust-farve. Kanterne sælges i længden 230 cm. Her kan man selv skære stykke til hvis der er behov for det, enten med en vinkelsliber eller en sav til jern. Det er også muligt at købe hjørner, hvor tykkelse, materiale og højden passer til denne kantafgrænsning. Desuden sælger vi også runde kanter i jern.. Hvert stykke vejer 9 kg.