Runde højbede

Vores runde højbede er god til de lidt mindre bede, hvor der ex. skal plantes krydderurter eller grøntsager. Desuden kan de runde højbede også bruges som kanter i forbindelse med frugttræer, hvor man ønsker at holde træet fri for græs for at sikre optimal vækst. Vores runde højbede er lavet i 3 mm jern og er et særdeles solidt produkt.
Vores åbne bede har et lille overlap, der bliver holdt sammen med bolte og møtrikker. Fordelen er, at det kan åbnes lidt og sættes omkring en træstamme, flagstang eller lign.
Bedene leveres nyproduceret, hvilket vil sige at de endnu ikke har den flotte rustfarve. Den vil de få indenfor kort tid - ca. 3 uger.

Vis som Gitter Liste

23 varer

Faldende orden
  1. Højbed sæt Ø40 - Kombi af alle højder i Ø40
    1.099,00 kr. Regular Price 1.287,00 kr.
pr. side

Flot rustfarve og rød tråd i have

Flere af vores produkter sælges i jern, der med tiden får den flotte rustfarve. Skab en gennegående rød tråd i din have, ved at vælge flere ting i samme materiale. Det kan skabe liv, uden din have bliver rodet. Det runde højbed giver en flot afslutning på dit krydderurtebed, men kan også bruges som afgrænsning rundt om et lille æbletræ. Den gyldne rustfarve spiller flot sammen med naturens farver. Vi har også højbede i jern der er firkantet, se dem og vores andre højbede her.

Højbedets anvendelsesmuligheder

Et rundt højbed i jern kan bruges til mange ting. Det mest oplagte er at have planter i det. Det letteste og mest sikre valg af planter er: Gulerødder, purløg, timian, rødbeder, salat, rosmarin, spinat, ærter eller persille. Disse er alle relativt lette at holde. Start altid med en ordentlig jord eller muld. Vi har et stort udvalg af jord og muld. For mange går det ud på at være selvforsynende, mens andre bare godt kan lide at gå og passe sin have. Ringen vil også sagtens kunne bruges til en fin dekoration i haven. Man kan vælge at plante blomster i den, som helt af sig selv vil stå som et flot dekorativt element. Det vil også være muligt at lave en dekoration til den.

Runde plantekasse

Vi kalder dem runde højbede, men det kan også fint bruges som plantekasse uden bund. Vi har nogle runde plantekasser med bund, men her bliver prisen en lidt anden. Vores runde højbede uden bund er derfor et rigtig godt alternativ. Når der ikke er bund i den runde plantekasse er der direkte rodforbindelse for planterne, hvilket giver dem mulighed for at sprede sine rødder. 

Runde højbede