Græskant | Cortenstål 2 mm | H: 20, L: 230 med huller

Cortenstål vil med tiden få en flot rustfarve der harmonerer flot med naturens farver. Ved at vælge en græskant i cortenstål, får du en flot kant rundt, der sørger for en præcis og lige kant, uden du skal bruge meget energi på at holde kanten ved lige. Dine bede bliver lettere at holde og din have får et skarpt look.

BEMÆRK: Bedkanterne sælges i stykker på 230 cm, og prisen er opgivet i pr. 2,3 meter.

Der er ikke forboret huller i denne græskant.

Afhængig af hvordan du vælger at afgrænse din plæne m.m, har vi flere tilkøb. Bl.a. kan du købe hjørner her! De giver nogle nemme og flotte afrundinger. 

Du kan også købe samlinger, hvis du har et meget langt stykke med græskanter. Her er vores samlinger en rigtig god løsning. Dem finder du her!

Endelig er der runde afgrænsninger, der passer til både træer, buske eller et mindre bed. De runde afgrænsninger har vi et flot udvalg af her!

Et rigtig fint alternativ er denne græskant i 2 mm.

399,00 kr.
På lager
SKU
40*C230-2-20
  • Køb 10 for 379,00 kr. pr. stk. og spar 5%

Kant til afgrænsning af græs og bede. Materialet er cortenstål, hvilket har en godstykkelse på 2 mm. Det vil med tiden få en flot rust-farve. Højden er 20 cm, mens kanten købes i længder a 230 cm. Her kan man selv skære til stykket til, hvis der er behov for et kortere stykke. Hvert stykke vejer 8 kg.