Zinkbakke 50 x 30 x 4 cm

Der er rig mulighed for at inddrage en zinkbakke i sin indretning indenfor lige så vel som udendørs. Zinkbakken kan placeres på sofabordet med lys og planter for at skabe en hyggelig stemning. Den kan også fint bruges i køkkenet, hvor lækre olier, salt og peber og diverse krydderier.

Mange bruger zinkbakker til udendørs dekorationer, hvor der bliver placeret diverse dekorative elementer i. Det rustikke udtryk zinkbakken har, er en god kontrast til de naturlige materialer. Zinkbakkerne er rigtig gode at lave efterårs- og vinter dekorationer i.

Zinkbakken er utrolig god til at havens drivhus. Deres kraftige kvalitet gør at de er gode til forspiring af frø. Zinkbakken er loddet i hjørnerne, så den er vandtæt. Man kan derfor sagtens fylde den med jord og vande jorden, så den er klar til frø. Den er 100% vandtæt, og kan med fordel kombineres med enten kapilærmåtte eller vattex i bunden for at holde på og fordele vandet bedre.

Den er produceret i forzinket stål, som er bukket og afslutningsvis loddet i hjørnerne. Den er i kraftig kvalitet, så den er hårdfør.

179,00 kr.
På lager
SKU
10*G50-30-4
Zinkbakke i forzinket stål, der har målene 50 x 30 x 4 cm. Vægten på pakken er 1150 g. Det er en dansk produceret bakke, der er 100% vandtæt.