Sort plantekasse m/ espalier - 120 x 40 x 40 cm

En sort plantekasse med espalier er utrolig elegant. Den passer perfekt ind i en moderne indretning. Den sorte farve er en utrolig god kontrast til farverige planter og blomster.

Plantekassen fås på enten hjul eller fødder. Hjulene gør det let at flytte rundt på plantekassen, selv når jord og planter er kommet i. Man kan derfor let flytte rundt med den, hvis man ønsker en ny indretning af terrassen eller altanen. Plantekassen fås også på fødder. Disse fødder vil løfte plantekassen med espalier ca. 1 cm op. Dette vil både holde myrene ude, men også give en flot skyggekant.

Plantekassen sorte farve er en sort pulverlak, som bliver smeltet ned over elementerne. Denne sorte farve kan sagtens tåle at stå ude året rundt. Skulle det blive beskidt når det regner kan siderne let tørres over med en klud med lidt sæbevand på. Espalier har samme sorte farve, som plantekassen. Denne kombination er utrolig elegant og skaber dejlig læ, når planterne begynder at gro op ad det. Man får en skøn grøn væg af planter og blomster.

Flamingo er med til at isolere plantekassen. Bunden gør at varmen ikke kan komme ud af plantekassen, så derfor anbefaler vi det i vores plantekasser. Den sorte farve tiltrækker også solen.

Vores kapilærsystem gør at overskydende vand bliver opsamlet i bunden af plantekassen. Dette vand kan suges op af planterne, når der er behov for det. Kapilærsystemet er plastik æggebakker der er pakket ind i fibertex. Det kan opbevare ca. 12 liter vand.

Leveringstid: 1-2 uger.

Fra 4.199,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)91*120-40-40/SO

Plantekassen og espaliet er produceret i galvaniseret stål. Stålet er blevet sandblæst, hvorefter den sorte pulverlak er kommet på. 
Plantekassen er 120 cm lang, 40 cm bred og 40 cm høj. Hjulene løfter plantekassen ca. 7 cm op og fødderne løfter den ca. 1 cm. 
Selve espalieret er 175 cm højt (Hvoraf de 40 cm står nede i kummen og er som udganspunkt altid i midten af plantekummen. Espaliet er samme flotte sorte farve som plantekassen. Det hele er designet og produceret i Danmark og vejer 40 kg.