Sort plantekasse | 80 x 40 x 25 cm

 • Tidløst dansk design
 • Kraftig & rustfri kvalitet
 • Fås med fødder eller hjul
 • Perfekt til indretning af uderum
 • Dansk produktion
 • Leveringstid:1-2 uger
 • Mere information om plantekassen
  Fra 1.599,00 kr.
  På lager
  Kun %1 tilbage
  SKU
  (98)30*G80-40-25/SO

  Skab et hyggeligt uderum med sorte plantekasser. Med en sort plantekasse kan du give haven, terrassen eller altanen nyt liv med farverige blomster, velduftende eller smagfulde krydderurter.
  Plantekasser er en nem og enkel måde at få blomster og planter i indretningen. Plantekassen gør at det er et begrænset område der skal passes. Det er derfor mere overskueligt og let at holde.
  En plantekasse i sort er let at holde pæn og kræver ingen vedligehold. Lakeringen er kraftig og kan sagtens holde til at stå udenfor hele året rundt. Skulle plantekassen blive beskidt kan den let vaskes af med vand eller sæbevand. Lakeringen slutter tæt om elementet, så der ikke kommer vand ind til materialet og det ruster derfor ikke. Vi bruger varmgalvaniseret plader, som får en sort pulverlak til denne plantekasse.
  Plantekassen fås med enten hjul eller fødder. Fødderne løfter plantekassen ca. 1 cm op, så den får et svævende udtryk. Dette giver samtidig en flot skyggekant.
  Vælger man hjul har man mulighed for at flytte rundt på plantekassen, selv når jord og planter er i. Det gør det muligt at prøve forskellige indretningsmuligheder af.

  Ved at tilvælge flamingo får du en plantekasse der er isoleret. Isoleringen holder varmen ude om sommeren, som er godt, da der ingen direkte jordkontakt er i en plantekasse, som varmen kan slippe ud af. Dette kan især være en god ide i sorte plantekasser, da farven er med til at tiltrække solen. Det holder samtidig på varmen i plantekassen om vinteren.
  Kapillærindsats kan være en god ide. Kapillærindsatsen griber lidt af det overskydende vand, som kommer til at ligge i bunden. Det gør at man ikke behøver at vande lige så hyppigt. Kapillærindsatsen består at æggebakker i plast med kapillærmåtte over.

  Forvent en leveringstid på 1 til 2 uger.

  Plantekassens mål
  Længde: 80 cm
  Bredde: 40 cm
  Højde: 25 cm