Rundt termometer i bronze

Termometret er mere gulligt end det ses på billedet.
269,00 kr.
På lager
SKU
58*BT6BP-TERMO
Termometret er lavet i bronze og glas og har en diameter på 10 cm.

Hvor skal man hænge termometeret?
Når man måler på temperaturen er den internationale standard lavet efter at man hænger sit termometer i skyggen, oppe i 2 meters højde, hvor det meget gerne må lufte lidt.
Hænger man fx termometeret lige under et tag, tæt på sine fliser eller et indelukket sted såsom ens garage. Så vil luften være mere kunstig og dermed vise en misvisende temperatur, set i forhold til de målinger man fx ser i vejrudsigten.

Undgå at hæng termometeret i solen
Hæng allerhelst termometeret på nordsiden af dit hus, for bedst muligt at undgå solens stråler rammer termometeret, da solen jo står op i øst og vandrer mod vest på sydsiden. For placerer du et termometer direkte i solen, måler du faktisk ikke en temperatur du som sådan kan bruge til noget. Her vil man nemlig ikke måle på luftens temperatur, men tværtimod termometerets temperatur. Altså selve materialet omkring termometeret, som intet har at gøre med luftens temperatur. Modsat hvad mange tror er der faktisk ikke den store forskel på temperaturen i skyggen, end i solen. Forskellen ligger i, at solens stråler på vores hud, får det til at mærkes varmere.