Rundt højbed Ø80, 10 cm høj, 2 mm cortenstål

Et stort rundt højbed i cortenstål er rigtig flot og dekorativt i haven. De bløde runde former er utrolig populære, hvis man skal plante smukke blomster eller dejlige krydderurter. Dette højbed har ingen bund og skal derfor have direkte jordkontakt. Et rundt højbed i cortenstål får hurtigt sin flotte rust farve. Når det leveres, har det ikke fået rust farven, men der går ikke mere end to uger med regn før rustprocessen tydeligt kan ses. Det gode ved cortenstål er at det har en utrolig lang levetid. Cortenstål har en legering, som gør at stålet ikke ”forsvinder” når det ruster.

Vores runde højbede kan både bruges som et traditionelt højbed, hvor man planter blomster eller grøntsager, men kan også fint bruges som afgrænsning af et bed. Ved at bruge det som græskant undgår man at robotplæneklipperen kører ind i bedet. De kan også fint bruges rundt om træer.

Det runde højbed er åbent og samles let med to bolte og møtrikker der medfølger.

Tip – Ønsker man at få den smukke rust farve hurtigere, kan man vaske ringen af med sæbevand og herefter tørre det over med en klud med almindelig lagereddike. Dette vil IKKE påvirke levetiden på materialet.

499,00 kr.
På lager
SKU
15*CØ80-10

Højde: 10 cm.

Diameter: 80 cm.

Tykkelse: 2 mm.

Vægt: 7 kg.

Materiale: Cortenstål