Rundt højbed Ø50, 20 cm høj, 2 mm cortenstål

Et rundt højbed i cortenstål er flot og dekorativt i haven. Et rundt højbed er ideel til at skabe en hyggelig stemning ved terrassen og i haven. Der kan plantes høje græsser, flotte blomster eller krydderurter i det. Højbedet har ingen bund og skal derfor have direkte jordkontakt. Dette gør at man kan have langt de fleste planter i højbedet.

Dette runde højbed har en diameter på 50 cm. og en højde på 20 cm. Det kan bruges som højbed, hvor man planter blomster, krydderurter osv. Det kan også bruges som en græskant eller bedafgrænsning. Her kan man med fordel grave ringen lidt ned i jorden for at undgå at den flytter sig, hvis man har en robotplæneklipper.

Dette runde højbed er produceret i cortenstål og vil hurtigt få sin smukke rustrøde farve. Cortenstål har en utrolig lang levetid og vi plejer at sige at det holder i +20 år. Det tager som regel ca. 2 uger for rust farven at komme.

Tip – Ønsker man at få den smukke rust farve hurtigere, kan man vaske ringen af med sæbevand og herefter tørre det over med en klud med almindelig lagereddike. Dette vil IKKE påvirke levetiden på materialet.

399,00 kr.
På lager
SKU
15*CØ50-20

Højde: 20 cm.

Diameter: 50 cm.

Tykkelse: 2 mm.

Vægt: 7 kg.

Materiale: Cortenstål