Rundt højbed Ø50, 10 cm høj, 2 mm cortenstål

Et flot rundt højbed i cortenstål der kan anvendes på flere forskellige måder. Med en højde på 10 cm og en diameter på 50 cm kan det bruges som et fint lille højbed i haven. Her kan man plante smukke blomster eller skønne krydderurter til madlavningen. Det runde højbed har ingen bund og skal derfor placeres med direkte jordkontakt.

Den runde ring kan også fint bruges som afgrænsning til et bed eller græskant om et træ. Har man en robotplæneklipper kan jernringen holde den ude af bedene og væk fra træer, så robotten ikke sidder fast. Jernringen er åben og kan derfor sagtens placeres rundt om et eksisterende træ eller busk. Den samles med to bolte og møtrikker der medfølger.

Dette runde højbed er produceret i cortenstål og vil hurtigt få sin smukke rustrøde farve. Cortenstål har en utrolig lang levetid og vi plejer at sige at det holder i +20 år. Det tager som regel ca. 2 uger for rust farven at komme.

Tip – Ønsker man at få den smukke rust farve hurtigere, kan man vaske ringen af med sæbevand og herefter tørre det over med en klud med almindelig lagereddike. Dette vil IKKE påvirke levetiden på materialet.

299,00 kr.
På lager
SKU
15*CØ50-10

Højde: 10 cm.

Diameter: 50 cm.

Tykkelse: 2 mm.

Vægt: 2,6 kg.

Materiale: Cortenstål