Rundt højbed Ø200, 20 cm høj | 3 mm jern | Åben

Et stort rundt højbed der har flere anvendelsesmuligheder. Det kan naturligvis bruges som et højbed, hvor man fylder jord og planter i. Der er ingen bund i højbedet, så der er direkte jordkontakt. Dette gør det muligt at plante mange forskellige grøntsager i det.

Det runde højbed man også bruges som en græskant eller afgrænsning af et bed. Dette giver en fin afslutning omkring et bed og sikre at robotplæneklipperen ikke kører ind i bedet. Derudover er en græskant en effektiv måde at holde græs ude af ens bed.

Denne ring kan også bruges som en rigtig fin afslutning om et træ i haven. Her kan den sættes 10 cm ned i jorden, så man har tilsvarende 10 cm over jorden. Her kan man lægge barkflis i for at få en fin afslutning.

Runde højbed kan være med til at skabe en helt fantastisk dynamik i haven. Den smukke rust farve er en utrolig flot kontrast til havens mange smukke farver.

Det runde højbed har en diameter på 200 cm og en højde på 20 cm. Det er produceret i 3 mm jern der hurtigt får sin smukke rust farve. Det kommer i 3 stykker, som skal samles med bolte og møtrikker (Medfølger). Det har en utrolig lang levetid, da det er produceret i 3 mm jern.

2.499,00 kr.
På lager
SKU
15*JØ200-20
Højbedet vejer i alt 31 kg. men kommer i 3 dele som hver vejer 10,2 kg. Højbedet har en diameter på 200 og er 20 cm højt.