Galvaniseret ophæng

Få styr på redskabsskuret med galvaniseret redskabsophæng. Der er både vægophæng og loftophæng. Skab let et overskueligt redskabsskur, hvor de forskellige haveredskaber osv. har sin egen plads på enten væggen eller loftet. Alle vores redskabsophæng er i en kraftig dansk kvalitet, så de kan bære selv de lidt tungere redskaber, som motorsav eller hækkeklipper.
Med en holder til haveredskaber slipper man for at have redskaberne stående udenfor. Haveredskaberne undgår derfor at blive beskadiget og stå uheldige steder. Her finder du alle vores holder til haveredskaber i galvaniseret stål.

Vis som Gitter Liste

54 varer

Faldende orden
pr. side

Ophæng i kraftig kvalitet

Vores mange redskabsophæng i varmgalvaniseret stål er i robust kvalitet. Den galvaniseret stål vil bibeholde sit sølv udseende, men vil med tiden blive lidt mere mat. Denne overfladebehandling er også med til at give stålet en længere levetid. Ophængene er produceret i Danmark og kan tåle en masse. Vi har ophæng til haveredskaber, støvler, slanger, cykler, kabler og meget mere. 

Holder til haveredskaber

Med en holder til haveredskaber skaber du ikke kun orden i skuret, men du undgår også at haveredskaberne bliver beskadiget eller væk. Derudover undgår man også at falde over dem og komme til skade. Haveredskaberne hænges let op på holderen, hvor de er let tilgængelige. Holder til haveredskaber findes i mange forskellige størrelser og udformninger. Nogen har plads til mange haveredskaber, mens andre har plads til lidt færre. Ens for dem alle er at der har været fokus på pladsbesparelse i deres design. Det er ikke meget de går ud fra væggen.

Nogle af vores holder til haveredskaber kan placeres på væggen, mens andre skal placeres i loftet. Dette sikrer at man kan hænge redskaberne på lige præcis det sted man har lyst til. Det giver derudover også mulighed for at benytte pladsen maksimalt.