Ophæng til grensakse - Galvaniseret

Varenummer: 100485

Praktisk ophæng til grensakse og mindre håndredskaber. Det er let at sætte op og kan opbevare op til 6 redskaber. Det er af kraftig kvalitet og kan derfor holde til diverse slag. Det er af varmgalvaniseret stål, der giver det et rustikt og sølvgrå look. Det er designet og produceret i Danmark.

249,00 kr.

Stock Image På lager

Ophæng til grensakse - Galvaniseret
Ophænget har fået en varmgalvaniseret overfladebehandling. De udvendige mål er 120 x 290 mm. Godstykkelsen er ø10 mm. og beslaget er 5 mm. Vægten er i alt 727 gram. Ophænget monteres med 2 skruer (Medfølger ikke).

Den ideelle løsning til at organisere dit haveværktøj på en let og pladsbesparende måde. Holder op til 6 redskaber, så du altid har dem lige ved hånden, når du arbejder i haven.

Det galvaniserede stål er varmebehandlet for at modstå rust og korrosion, hvilket sikrer, at ophænget bevarer sit smukke og rustikke sølvgrå look i lang tid. Du kan være sikker på, at dette ophæng vil holde i mange sæsoner og forblive lige så pålideligt som den dag, du købte det.

Så vil du have orden i dit haveværktøj og ønsker at investere i et pålideligt, funktionelt og æstetisk tiltalende ophæng, så er vores galvaniserede ophæng til grensakse det perfekte valg for dig. Gør din have mere organiseret og få mere glæde ud af dit havearbejde med dette praktiske ophæng.
Alternativer
Andre købte også