Plantekasse i jern | 120 x 40 x 25

Indret din have med plantekummer i jern. De har en flot rustfarve, der spiller godt sammen med resten af havens farver. Den har et rustikt look, der samtidig giver et færdigt look til din have eller terrasse. Plantekummer er en god måde at lave områder i din have eller på din terrasse. Brug den f.eks. til at omkranse din terrasse, så den bliver mere intim og mindre åben. Kummerne er gode til både den lille urtehave og de flotte farvestrålende blomster. Plantekummen leveres ubehandlet, og vil i løbet af kort tid få den flotte rustfarve.

Plantekummen har 5 plastfødder på en 2 cm højde, der er med til at hæve kummen fra jorden, hvilket dels giver en flot skyggeeffekt, samt hjælper til at myrersikre den. Derudover dræner det kumme stille og roligt for vand, da der er huller i bundpladen. Dræningen hjælper mod at kummen ikke står og søber, så din jord kan blive sur eller planterne drukner.

Den kan fores med flamingo, hvilket er med til at beskytte jernet indefra mod jordens surhed. Derudover er flamingoen med til at forlænge sæsonen for planterne, da den hjælper imod de lave temperatur, samt at dine rødder ikke bliver brændt af når temperaturen i haven er på den højeste. Det er dansk produktion, hvor kvaliteten er i top.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

Fra 999,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)30*J120-40-25

Plantekumme lavet i jern, der med tiden vil få en flot rustfarve. Målet på kummen er 120 x 40 cm, med en højde på 25 cm. På pladerne foroven og forneden er der lavet et 3 cm ombuk, hvilket giver en flot afslutning på kanten. Desuden er der bund i.

Vægten er 16 kg.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.