Plantekasse galvaniseret 120 x 40 x 40

En stor plantekasse i glavaniseret stål, så den får et skinnende udtryk. Plantekassen er 120 cm lang, 40 cm bred og 40 cm høj. Galvaniseret plantekasser giver mulighed for at afgrænse en terrasse på en smuk og elegant måde. Med en plantekasse på hjul har du mulighed for nemt at flytte rundt på den når der er jord i. Hjulene er utrolig slidstærke og kraftige og kan kører på det meste underlag. Har man allerede besluttet at plantekassen skal stå et bestemt sted, fås den også med fødder. Fødderne gør at plantekassen kommer tættere på jorden og giver en utrolig smuk skyggekant. Fødder løfter plantekassen 1 cm over jorden.

Fordelene ved flamingo og kapilærindsats findes længere nede.
Fra 1.799,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)30*G120-40-40

Plantekassen er lavet i en varm galvaniseret stål og har en godstykkelse på 2 mm. Den er designet og produceret i Danmark.
Vi anbefaler at man ikke bruger lega i kasserne da det kan danne syre som er hård ved stålet.

Den øverste kant på kassen er bukket i 90 grader og går 3 cm ind. Dette ombuk gør at plantekassen får en flot afslutning øverst.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra plantekassen og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.
Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Denne indsats fungerer præcis som kapilærkasser og gør at man slipper for at skulle vande ofte.