Plantekumme cortenstål - 80 x 80 x 40 cm

Plantekumme i cortenstål, som vil få en flot rustfarve efter ca. 2 uger, alt efter vejret. For at fremskynde denne proces, kan man give det lidt eddike- eller saltvand. Cortenstål har op til 8 gange længere levetid en almindeligt jern. Plantekummen kan man derfor have i rigtig mange år. Den kan stå ude i alt slags vejr. Den er foret med flamingo som er med til at give jorden det bedste mulige miljø. Det sikrer dine planter mod både meget høje og lave temperaturer.

Kummen leveres med 5 fødder i hård plast eller hjul. De hæver kummen et par cm over underlaget og sikrer dig imod myrer og meget andet småkravl. Derudover kan den nemmere blive drænet for vand, bundpladen har huller. Hvis din kumme bliver fyldt med vand efter en kraftig byge, så kan den stå og søbe, så jorden bliver sur eller dine planter slet og ret drukner. Det undgår du med denne løsning.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

Fra 1.899,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)30*C80-80-40

Plantekumme med bund, der er 80 cm bred, 80 cm lang og 40 cm høj. Lavet i 2mm tykt corten stål, som er et materiale, der holder i rigtig lang tid og får flot rustfarve.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.