Plantekassesæt med bænk i galvaniseret stål - 120 x 40 x 40 cm

Vi udvikler løbende nye varianter af vores produkter, og her får du en hyggelig lille oase til en rigtig god pris. Vælger du dette sæt, sparer du nemlig en god sjat penge.

Vi har lavet et sæt, der består af 2 plantekummer og en bænk. Vi har her valgt 3 opstillinger, bl.a står kummerne ved siden af hinanden bænken mellem dem. Men der er flere muligheder. Du kan stille dem overfor hinanden og bænken imellem, eller måske sætte bænken ned i den ene kumme. Så er der stadig lidt "friplads" til planter ved siden af siddepladsen.
Da sættet er på hjul, kan du nemt flytte rundt på det, hvis du får lyst til en ny opstilling eller bare en anden placering. 

Når kummen er fyldt med jord, vejer den omkring 250 kg. På trods af det, kan du uden besvær køre den rundt på et plan underlag, så hvis du vil følge enten solen eller skyggen på terrassen, er muligheden her. Husk at slå bremsen ned, så de ikke flytter sig efterfølgende.

Kummerne kan fores med flamingo, der virker som isolering. Det beskytter mod kulde, så jorden hurtigere kan tages i brug efter vinteren og også mod varme, så solen ikke svitser det hele.

Selve kummen er lavet af galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Galvaniseret stål har fra starten en flot sølvskinnende farve og får løbende en mat grå farve, der er pæn i mange år
Kummen kommer samlet og er klar til brug.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

Fra 4.499,00 kr. Regular Price 4.847,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)91*X027

Sættet består af:

2 plantekummer på hjul i galvaniseret stål. De måler 120 x 40 x 40 cm og vejer 34 kg pr stk.

1 træbænk i Douglastræ, der måler 80 x 40 cm og vejer 6,5 kg.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.