Plantekassesæt med bænk i cortenstål - 120 x 40 x 40 cm

Skab en hyggelig lille oase med plantekasser med bænk i mellem. Bænken kan ligge på alle kanter, så man har mulighed for at sætte dem så de passer bedst. Plantekassesættet findes både med hjul eller med fødder. Plantekasserne med hjul gør at man let kan flytte på plantekasserne når de er fyldt med jord. Når kummen er fyldt med jord, vejer den omkring 250 kg. På trods af det, kan du uden besvær køre den rundt på et plan underlag, så hvis du vil følge enten solen eller skyggen på terrassen, er muligheden her. Hjulene er kraftige og kan sagtens holde til at kører på de fleste underlag. Der er bremse på 4 af hjulene, så de kan låses og stå fast. Plantekasser med fødder gør at plantekassen kun bliver løftet ca. 1 cm op, hvilket giver en utrolig flot skyggeeffekt.

På billederne har vi valgt at placerer plantekasserne ved siden af hinanden med bænken imellem dem. Dette er dog kun en af mulighederne. Bænken kan også placeres ned i den ene plantekasse, så der stadig er lidt plads til planterne ved siden af siddepladsen.

Længere nede finder du fordelene ved at forer dem med flamingo og have en kapillærindsats i.

Fra 4.362,30 kr. Regular Price 4.847,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)91*X025

Sættet består af:
2 plantekasser på hjul i cortenstål. De måler 120 x 40 x 40 cm og vejer 34 kg pr stk.
1 træbænk i Douglastræ, der måler 80 x 40 cm og vejer 6,5 kg.
Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.

Selve kummen er lavet af cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Corten ruster i overfladen, men har en langsom tæringsproces. Dvs. at du får et produkt med en meget lang levetid, minimum 20 år. Kummen leveres ubehandlet og i en koksgrå farve, men efter få uger med fugtig vejr, kommer rustfarven. Vil du hjælpe den lidt på vej, kan du tørre overfladen af med sæbevand og derefter tørre det af med almindelig husholdnings eddike. Brug endelig ikke syre eller lign. Det kan ødelægge metallet.Kummen kommer samlet og er klar til brug.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!