Plantekasse i galvaniseret stål - 80 x 40 x 40 cm

Plantekumme 80 x 40 x 40 cm produceret i galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Den er god tilu både terrassen og altanen. På altanen kan man skabe et dejligt tilflugtssted fra hverdagen. Man kan plante blomster, grøntsager og krydderurter i den. På terrassen kan man lave en lille hyggelig krog, ved at bruge plantekummen til at skærme lidt af. Dette er en skøn måde at få mere planteliv på altanen, men også på terrassen.

Der medfølger 4 fødder i hård plast, som er med til at hæve kummen. Det giver flere fordele, bl.a. hæver det kummen rent synsmæssigt. Udover det, sikrer det din kumme mod myrer og andet småkryb.
Endelig vil det løbende sørge for dræning af din kumme, da der er huller i bundpladen. Hvis din kumme står under vand pga en regnbyge eller lign. vil det kunne stå og såbe og drukne dine planter samt gøre jorden sur. Det afhjælper dræningen på.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

Fra 1.399,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)30*G80-40-40

Plantekummen er i galvaniseret stål, der giver den et sølv udseende. Målene er 80 cm i længden, 40 cm i bredden og 40 cm i højden.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.