Plantekasse i cortenstål - flere varianter

Pryd din terrasse, gårdhave eller have med en plantekasse i cortenstål. Materialet cortenstål vil med tiden få en flot gylden rustfarve, der passer godt sammen med naturens farver. Den holdbare plantekumme er svejset sammen i siderne, hvilket betyder du får et produkt, der mere slidstærkt end de fleste andre på markedet. Vi har et stort udvalg af størrelser, hvilket gør du helt sikkert kan finde en plantekumme, der passer til dit behov. Brug f.eks. to plantekummer i 50 x 50 x 50 cm ved dit indgangsparti, eller vælg en af de lidt større til at afgrænse din terrasse med. Ved at vælge plantekasser i forskellige størrelser og højder, kan der skabes et dynamisk og spændende område med flotte blomsterbede.

Modellerne har 1 til flere drænhuller, afhængig af størrelsen på kummen. Dermed undgår du at dine kummer bliver oversvømmet.

Vær opmærksom på at ved dette produkt, er der omkring 1-4 ugers leveringstid, da plantekummen bliver speciallavet.

Fra 1.999,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)30*C

Plantekasse i cortenstål, der med tiden vil få en rigtig flot rustfarve. Plantekummen er i et yderst holdbart materiale, der er svejset sammen i siderne, hvilket gør den kan holde mange år frem. Kummen har en 5 cm bred kant foroven, der gør den får en flot afslutning. Vi levere i mange størrelser, helt fra 40 x 40 x 40 cm til 140 x 140 x 80 cm. Plantekummen leveres samlet og er klar til brug.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.