Plantekasse i cortenstål - 120 x 40 x 40 cm

Plantekassen er lavet i 2 mm cortenstål. Den har målene 120 x 40 x 40 cm. Den øverste kant er bukket i 90 grader, så der er en flot afslutning øverst. Denne plantekasse kan bruges på terrassen og altanen. Det er til personen, der ønsker at skabe sit helt eget udendørsmiljø. Det er et udendørsprodukt og får en flot rust farve efter ca. 2 uger. BEMÆRK! Kummen er i en koksgrå farve ved levering, da vi ikke arbejder med ruste overflader. Den får løbende rustfarve. 

Cortenstål har en rigtig lang levetid, så det er en plantekasse man ikke behøver at skifte lige foreløbig. Den kommer foret med flamingo. Det er en isolering af dine plantekasse og det sikrer at din jord har de bedste forhold, om det så er meget koldt eller meget varmt.

Plantekassen er med bund og kommer med fødder i hård plast, eller hjul som skal påmonteres. Fødder hæver kummen et par cm, så myrer og andet kryb ikke bare lige kan kravle op i kummen. Derudover kan kummen blive drænet stille og roligt for vand, da der er huller i bundpladen. Så undgår du at jorden bliver sur samt at kummen står og drukner i vand efter en kraftig byge.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

Fra 1.799,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)30*C120-40-40

Plantekassen vejer 31 kg. Den er i kraftig cortenstål og har en godstykkelse på 2 mm. Der er drænhuller i bunden.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.