Plantekasse i cortenstål - 120 x 40 x 40 cm

Plantekasser i cortenstål er flotte og utrolig populære. Den flotte rust farve gør at plantekasserne passer særdeles godt ind i en moderne stil. En plantekasse kan bruges til at afgrænse eller opdele en terrasse. Man kan på den måde skabe nogle hyggelige udendørsmiljøer, hvor man bliver omgivet af blomster og planter. Det er en utrolig nem måde at få mere liv ind på terrassen eller altanen. Plantekasserne fås med hjul eller fødder. En smal plantekasse med hjul gør det muligt at flytte rundt på plantekassen når der er jord i. Man kan på den måde løbende lave sit udemiljø om.

Denne cortenstål plantekasse er 120 cm lang, 40 cm bred og 40 cm høj.

BEMÆRK! Plantekassen er i en koksgrå farve ved levering, da vi ikke arbejder med rustne overflader. Den får løbende rustfarve.

Cortenstål har en rigtig lang levetid, så det er en plantekasse man ikke behøver at skifte lige foreløbig.

Plantekassen er med bund og kommer med fødder i hård plast, eller hjul som skal påmonteres. Fødder hæver kummen et par cm, så myrer og andet kryb ikke bare lige kan kravle op i kummen. Derudover kan kummen blive drænet stille og roligt for vand, da der er huller i bundpladen. Så undgår du at jorden bliver sur samt at kummen står og drukner i vand efter en kraftig byge.

Fra 1.899,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)30*C120-40-40

Plantekassen vejer 31 kg. Den er i kraftig cortenstål og har en godstykkelse på 2 mm. Der er drænhuller i bunden.
Vi anbefaler ikke at man bruger lega i plantekasserne da det kan danne syre som er hård ved cortenstål og kan påvirke levetiden af produktet.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.