Hyggekrogen - Cortenstål

Et bud på et hyggehjørne skabt ud af 1 stk. plantekumme i 80 x 40 x 40 cm og 2 stk. plantekummer i 120 x 40 x 40 cm, en af dem med espalier og en lækker høj kvalitets bænk i douglas træ. Alle plantekumemr er lavet i cortenstål og med tilkøbte hjul så det er dejligt let at flytte rundt og omrokere på. Med espalieren kan du skabe en levende mur, der både er dekorativ og gør din hyggekrog mere privat og hyggelig. Omgiv dig med smukke blomster og spændende planter, og slap af på bænken. Plantekummer kan stilles på langs eller som et hjørne og en af kummerne kan frit placeres, så du har nogle muligheder. Bænken placeres let imellem to plantekummer, og kan nemt flyttes til en anden placering, hvor der er samme afstand mellem plantekummernes kant.

Materialet har en godstykkelse på 2 mm, hvor pladerne har et 3 cm bredt ombuk foroven, der giver den øverste kant en flot afslutning. Derudover er plantekummerne foret med flamingo, der er med til at give længere levetid til cortenstålet samt give bedre vækstforhold til dine planter. Espalieren passer til en af de to plantekummer med målene 120 x 40 x 40 cm. Den er lavet i jern, og vil ligesom plantekummerne med tiden få rustfarve. Fra plantekummens øverste kant har espalieret en højde på 135 cm, men den kan dog klippes til at være 110 cm i stedet. Bøjlen er i 14 mm massivt jern. Maskestørrelsen er 10 x 10 cm og er i 4 mm trådsvjest jern. Træbænken er lavet af douglastræ, og har et mål på 80 x 40 cm. Alle delene er dansk produceret og af høj kvalitet. Du er sikret et sæt der holder mange år frem.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

Fra 6.999,00 kr. Regular Price 7.446,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)90*C-HYGGEKROGEN

Hyggekrogen indeholder 3 plantekummer i cortenstål, et jern espalier og en bænk i douglastræ. Plantekummerne har målene 120 x 40 cm og 80 x 40 cm, alle med en højde på 40 cm. De har en bund med fødder i kraftig plast. Kummerne er lavet i cortenstål, der med tiden vil få en flot rustfarve. Materialet har en godstykkelse på 2 mm, hvor pladerne har et 3 cm bredt ombuk foroven, der giver den øverste kant en flot afslutning. Derudover er plantekummerne foret med flamingo, der er med til at give længere levetid til cortenstålet samt give bedre vækstforhold til dine planter.

Espalieren passer til en af de to plantekummer med målene 120 x 40 x 40 cm. Den er lavet i jern, og vil ligesom plantekummerne med tiden få rustfarve. Fra plantekummens øverste kant har den en højde på 135 cm, men den kan dog klippes til at være 110 cm i stedet. Bøjlen er i 14 mm massiv jern, og har maskestørrelser på 10 x 10 cm med trådsvejst jer i 4 mm. 

Træbænken er lavet af douglastræ, og har et mål på 80 x 40 cm. Alle delene er dansk produceret og af høj kvalitet. Du er sikret et sæt der holder mange år frem.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.

Sættet består af
2 plantekummer - 120 x 40 x 40 cm
1 plantekumme - 80 x 40 x 40 cm
1 bænk - 80 x 40 cm
1 espalier - 120 x 180 cm