Højbede i galvaniseret stål med bænk 120 x 40 x 40 cm

Kunne du tænke dig dit eget lille afslappende hjørne? En lille krog et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan sidde midt i et højbed og slappe af med en god bog og lidt koldt at drikke?
Så har du muligheden her. Vi har komponeret et sæt bestående af 2 højbede der hver er 120 x 40 x 40 cm og en bænk i Douglastræ på 80 x 40 cm. Hvordan du vil stille det op, er helt op til dig. Vi har valgt at stille dem op i forlængelse af hinanden, hvor bænken hviler imellem dem. Så kan du sidde midt i mellem dine favoritblomster på en håndlavet træbænk i virkelig god kvalitet. 

Du kan også vælge at have bænken inde i det ene højbed. Så er der 34 cm "friplads" til planter, så du kan være helt tæt på. Der er mange varianter af opstillingen, så det er kun din egen fantasi, der sætter en stopper for det.

Højbedene er lavet i galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Galvaniseret stål har en skinnende sølv farve fra starten, og får løbende en mat grå farve.

Bemærk, højbedene er afbilledet med flamingo, men det følger ikke med. Ønsker du at tilkøbe det, kan du kontakte os for pris her!

De leveres usamlet, men med bolte, møtrikker og samlevejledning. Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

3.847,00 kr. 3.449,00 kr.
På lager
SKU
91*X026

Sættet består af:

2 højbede i galvaniseret stål, der måler 120 x 40 x 40 cm og vejer 24 kg pr stk.

1 bænk i Douglastræ, der måler 80 x 40 cm og vejer 6,5 kg.