Højbede i corten med bænk 120 x 40 x 40

Kunne du tænke dig dit eget lille afslappende hjørne? En lille krog et sted i haven eller på terrassen, hvor du kan sidde midt i et højbed og slappe af med en god bog og lidt koldt at drikke?
Så har du muligheden her. Vi har komponeret et sæt bestående af 2 højbede der hver er 120 x 40 x 40 cm og en bænk i Douglastræ på 80 x 40 cm. Hvordan du vil stille det op, er helt op til dig. Vi har valgt at stille dem op i forlængelse af hinanden, med bænken hvilende imellem dem. Så kan du sidde midt i mellem dine favoritblomster på en håndlavet træbænk i virkelig god kvalitet. 
Du kan også vælge at have bænken inde i det ene højbed. Så er der 34 cm "friplads" til planter, så du kan være helt tæt på. Der er mange varianter af opstillingen, så det er kun din egen fantasi, der sætter en stopper for det.

Højbedene er i cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Det får hurtigt en rustfarve i overfladen, men selve tæringen er langsommere end alm. stål. Så du får et produkt, der holder i mindst 20 år. 
Ved levering, er bedene i en koksgrå farve, men de får som regel rustfarve indenfor et par uger i halvfugtig vejr. Ellers kan du hjælpe dem lidt på vej ved at tørre overfladen af med sæbevand og derefter vaske dem over med alm husholdnings eddike. Brug ikke syre eller lign., det kan ødelægge metallet.

Bemærk, højbedene er afbilledet med flamingo som kan tilkøbes. Hvis du ønsker at varmestabilisere dit højbed, som hjælper med at forlænge dyrkningssæsonen. Så er pengene givet godt ud på køb af flamingo.

Ved at købe sættet, sparer du penge sammenlignet med at købe bede og bænk hver for sig. Når du har valgt om du ønsker med eller uden flamingo, kan du se din besparelse.

Bedene leveres usamlet, men med bolte, møtrikker og samlevejledning. Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

Fra 3.449,00 kr. Regular Price 3.847,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)91*X028-1

Sættet består af:

2 højbede i cortenstål, der måler 120 x 40 x 40 cm og vejer 24 kg pr stk.

1 bænk i Douglastræ, der måler 80 x 40 cm og vejer 6,5 kg.