Højbed | Bredde 40 H40 | Flere længder | Galvaniseret

Vores højbede med højden 40 cm og breden 40 cm er lavet i galvaniseret stål og i en god og kraftig godstykkelse. De har en ombuk foroven på 3 cm, som giver den en flot og elegant afslutning.

Godstykkelsen gør at højbedet har en meget lang levetid. Vi forventer at det kan holde i mindst 20 år. Højbedet er lavet i en ekstra god kvalitet med en bred kant foroven og forneden. Højden gør at der er god dræning i højbedet.

Målene på dette højbed er fra 40 x 40 cm og op til 40 x 690 cm. Det er dog muligt at bygge videre, da vores system ikke lader sig begrænse af størrelse. Bemærk dog, at vores ender er i standardmål, så det er siderne der kan bygges videre på de kommer i stykker af 74 eller 114 cm. Skriv eller ring hvis der ønskes længder der ikke kan vælges her. Siderne samles med 2 tværstivere, som giver højbedet styrke og stabilitet.

Hvorfor vælge flamingo?

Det er muligt at tilvælge en foring med flamingo til højbedet. Flamingoen er 2 cm tyk og giver et mere varmestabilt højbed. Det vil sige at man sæsonforlænger dyrkningsperioden.

Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ. Vi matcher altid prisen på tilsvarende produkter. Et højbed kan både være et dekorativt og et funktionelt element i haven. Man kan have blomster, såsom rhododendron, i bedet for at give haven noget farve og kulør.

Fra 999,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)15*G40-40

Højden og bredden på højbedet er 40 cm. Det har en godstykkelse på 2 mm. Den øvre kant er på 3 cm Galvaniseret stål