Højbed | Bredde 120 H40 | Flere længder | Galvaniseret

Stort højbed der har en god højde på 40 cm. Det er lavet i galvaniseret stål, som har et skinnende udtryk når du modtager det. Dette vil aftage og overfladen bliver mere mat med tiden. Højden på højbedet er god, da det giver en bedre dræning i højbedet. Det sikrer at vandet ikke står i højbedet og drukner rødderne. Derudover giver det også en bedre arbejdshøjde.

Højbedet er lavet i en godtykkelse på 2 mm, så det har en lang levetid på mindst 20 år. Den øverste kant er 3 cm og er bukket for at give en fin og elegant afslutning uden skarpe kanter. Længderne der er over 120 cm, vil bestå af flere elementer der skal samles. Her vil 2 tværstiver samle dem. Tværstiverne er med til at give styrke og stabilitet til højbedet når jorden kommer i.

Hvorfor vælge flamingo?

Det er muligt at tilvælge en foring med flamingo til højbedet. Flamingoen er 2 cm tyk og giver et mere varmestabilt højbed. Det vil sige at man sæsonforlænger dyrkningsperioden.

Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekasse være et muligt alternativ.

Fra 1.299,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)15*G120-40

Store højbede med højden 40 cm lavet i galvaniseret jern i kraftig godstykkelse. Dette højbed har vi lavet i ekstra god kvalitet med en bred kant foroven og forneden. Kanten er 3 cm og bukket i 90 grader.

Med en højde på 40 cm er der god dræning i højbedet, og du kommer op i en bedre arbejds højde. Du køber et bed med lang levetid, vores erfaring siger gerne 20 år. Højbedene er billige holdt op i mod kvaliteten og markedspris på tilsvarende produkter. Vi matcher altid tilsvarende produkter i pris.