Græskant - Jern 1,25 mm - H: 25 cm, L: 120 cm med huller

Få en flot bedafgrænsning på dine bede. En bedafgrænsning gør dine bede lette at holde og gør at ukrudt ikke spreder sig. Græskanten er 1,25 mm. tyk og kan derfor bøjes til en blød bue. Vi har forboret 2 huller á 8 mm. i hver ende, hvilket gør det let at samle flere til en lang bedafgrænsning uden at de skrider. Skruer og møtrikker medfølger ikke.

Vi har samlinger der med fordel kan tilkøbes for at sikre at græskanterne bliver sammen. Ønsker man at bedafgrænsningen løber langs et firkantet bed, kan man med fordel tilkøb hjørner. Det kan også være at man ønsker at lave en U-form eller L-form. Hjørnerne laves ikke i 25 cm højde, men i 20 cm højde. Det gør blot at de ikke skal lige så langt ned i jorden, som græskanterne skal. Hjørnerne er i cortenstål og har en tykkelse på 2mm. Cortenstål vil få samme rust farve som jern, så der vil ikke være en synlig forskel. Hjørnet sikrer at bedafgrænsningen ikke får et mellemrum i hjørnerne, hvilket også gør at ukrudt ikke vil kunne komme ind her.

Et billigt højbed?

En god ide og en billig måde at lave et højbed på, er ved at købe fire af disse græskanter og sætte dem sammen til en firkant. Dette højbed måler 120 x 120. Vi har forsøgt at vise det på et af billederne. Man kan enten bore hul og samle dem med en bolt og møtrik eller man kan placerer græskanterne op mod hjørnerne. Når der kommer jord i bedet vil dette sammen med hjørnerne holde græskanterne på plads.

Man vil også kunne lave et rundt højbed ved at sætte tre græskanter sammen. Her foreslår vi at man tilkøber tre samlinger da disse vil være med til at holde græskanterne samlet.

89,00 kr.
På lager
SKU
40*J120-1,25-25

Græskanterne anvendes til bedafgrænsning.

Materiale: 1,25 mm. jern

Højde: 25 cm

Længde: 120 cm.

Vægt: 3 kg.

2 huller i hver ende af græskanten på 8 mm. Græskanterne kan derfor let samles med skruer og møtrikke (medfølger ikke).

Græskantere kan let skæres over med en vinkelsliber eller en jernsav, hvis man har god tid.