Dyofix farve shadow 15 - pulver

Dyofix er farve til spejlbassinet. Her i pulverform og farven er mørk grå/shadow 15. Det vil give dit spejlbassin et fantastisk flot og klart spejlbillede. Derudover forstyrrer den sorte farve fotosyntesen (slukker lyset), så alger ikke kan vokse i vandet. Vi anbefaler at pulver benyttes til de store bassiner.

Dyofix produktet er fremstillet på farver af højeste kvalitet, som er blevet grundigt testet i henhold til europæiske standarder for fødevaretilsætningsstoffer og vil på ingen måde skade fisk, fugle, insekter eller kæledyr.

Sådan gør du:
Beregn mængden af vand i bassinet. Har du mere end 1 meters dybde i bassinet, skal du fordoble mængden af farve for hver 20 cm du har mere end 1 meter. Posen indeholder 50 gr. som i alt giver farve op til 200.000 liter. Start med at blande den rette mængde pulver i en beholder med vand. Når pulveret er opløst og godt blandet, skal du hælde den farvede væske i spejlbassinet og rører grundigt rundt. For at bevare den flotte spejleffekt, skal du med tiden supplere farven, da vandet fortyndes af regnvand.

Dyofix er et koncentreret farvestof og kan smitte af på hud og tøj. Husk derfor altid gummi- eller latexhandsker ved håndtering. Kommer det på tøjet, skal du vaske det separat.

Se vores produktvideo og det smukke resultat.

Har du flere spørgsmål til produktet, så læs vores vejledning til Dyofix.

179,00 kr.
På lager
SKU
89*440109

Indeholder:

Pakken indeholder 50 gr. pulver som vil farve op til 200.000 liter vand.