Dobbelt plantekumme i corten - 80 x 40 x 80 cm

Vælger du udgaven med hjul, får du monteret 4 hjul på plantekummen. Det gør flytning af den let. Hjul anbefales hvis du evt. får lyst til at flytte rundt på plantekummen, da selve kummen er tung, den vejer 43 kg. Dertil kommer vægten af jord. Alle hjul har bremser så den står fast, når du har fundet dit ideelle sted til den. Er du typen, der gerne vil omdekorere en gang i mellem, er pengene godt givet ud.

Udgaven med fødder anbefales, hvis du ved den skal stå et bestemt sted og ikke flyttes foreløbigt.

Om du vælger den ene eller andet udgave, så får du en kumme der er hævet lidt over jorden. Det giver flere fordele, bl.a. kan myrer og andet småkryb ikke kravle så let op i kummen. Derudover bliver kummen også drænet løbende for vand, da der er huller i bundpladen. Så undgår du at jorden bliver sur eller står og søber i vand.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

Fra 2.599,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)31*C80-40-80

Her får du 2 stk. af vores plantekummer i cortenstål 80 x 40 x 40 cm stablet ovenpå hinanden og spændt sammen. Vælger du hjul får du plantekassen med 4 hjul, der alle har en bremse. Kummen vejer 43 kg.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.