Dobbelt plantekumme i corten - 120 x 40 x 80 cm

Vælger du udgaven med hjul får du monteret 5 hjul på plantekummen. Det gør flytning af den let. Hjul anbefales du evt. får lyst til at flytte rundt på plantekummen, da selve kummen er tung, den vejer 58 kg. Dertil kommer vægten af jord. De 4 yderste hjul har bremse, så den står fast, når du har fundet dit ideelle sted til den. Er du typen, der gerne vil omdekorere en gang i mellem, er pengene godt givet ud.

Udgaven med fødder anbefales, hvis du ved den skal stå et bestemt sted og ikke flyttes foreløbigt.

Om du vælger det ene eller andet alternativ, så bliver kummen hævet nogle cm. Det giver et pænt løft og flere fordele. Bl.a. kan myrer og andet småkryb ikke kravle så let op i kummen, og derudover bliver den drænet stille og roligt for vand, da der er huller i bundpladen. Står kummen og er fyldt med vand, så risikerer du både at jorden bliver sur samt at dine planter drukner.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

Fra 3.599,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)31*C120-40-80

Den dobbelte plantekumme har en skjult bund i midten, således at jordvolumen er det halve af kummens mål. I bunden af den er der monteret 5 hjul, hvor de 4 yderste er med bremse. Målet på selve plantekummen er 120 x 40 x 80 cm. Materialet er cortenstål, lavet i et 2 mm tykkelse. Den har en vægt på 58 kg. For at sikre dine planter bedre mod meget høje eller lave temperature, er kummen foret med flamingo.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.