Corten Bålfade med påsvejst fod Ø120, Ø150 og Ø200

Bålfadet er lavet i corten stål. Det er en ståltype, der efter kort tid vil få en flot rust farve. Det er også en ståltype, som ikke bliver ”spist” af rusten. Når først det har fået sin rust farve, stopper tæringen af stålet. Derudover er cortenstålet valset op i facon for max styrke, så det bedre holder til det kolde skandinaviske vejr. Billigere produkter der er lavet fx i Kina, er ofte støbt, hvilket gør at fadet lettere kan sprække, da det ikke er lavet til vores klima. Vand siver ind i potentielle revner og når vandet fryser til is, vil fadet sprække. Det sker ikke for vores fade. Det er derfor et produkt, der kan holde i rigtig mange år. Vi plejer at kalde det et produkt, der holder i 20+ år.

Den store størrelse gør, at man kan lave nogle større bål i det, eller føle sig mere sikker ved at have børn omkring det, fordi der er så langt ind til gløderne. Formen gør også at bålet ikke kan vælte ud af det. Der er svejst en ring under bunden, som løfter fadet lidt op. Dette fungerer også som en fod og sørger for at fadet står godt. Du behøver ikke at tilkøbe en ring.

Kan stå ude hele året rundt. Smid et par træstykker på og nyd varmen og hyggen.

OBS: - Der er et hul i midten af bålfadene, så de drænes for regnvand. Fremgår ikke af billederne.

Bemærk - Der kan være op til 4 ugers leveringstid på bålfade i Ø200 cm.

Fra 3.499,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)20*CBålfade

Alle disse bålfade er lavet i corten stål og har alle en ring påsvejst på bunden af fadet så det står stabilt.
Ø120:
Bålfadet på 120 cm er 21 cm højt med fod. Selve foden er 6 cm høj. Det vejer 34 kg. Det er produceret med en godstykkelse på 3 mm.

Ø150:
Bålfadet med en diameter på 150 cm, har en højde på 33 cm og vejer 75 kg. Det er produceret med en godstykkelse på 4 mm.

Ø200:
Fadet på 200 cm i diameter, har en højde på 31 cm og vejer 120 kg. Det er produceret med en godstykkelse på 5 mm.