Vandkander

Gør vandingen af dine indendørs og udendørs planter og blomster lettere med en vandkande i metal eller plastik. Med en vandkande slipper du for at gå flere gange efter vand når stuens planter mangler vand. Vores udvalg består af flere forskellige størrelser. Du finder både vandkander til indendørs brug og vandkander der er gode til udendørs brug. Vandkanderne fås i flere forskellige materialer og farver, så du vil med sikkerhed finde en der passer til dit behov.

Vis som Gitter Liste

8 varer

Faldende orden
pr. side

Vandkander udendørs

Vores udvalg består af både vandkander til udendørs brug samt indendørs brug. Det er ikke altid lige nemt at bruge en udendørs vandkande indendørs. Det skyldes at det kan være besværligt at håndtere en større vandkande til ens mindre stueplanter. Omvendt er en indendørs vandkande for lille at bruge udendørs. Det vil med stor sandsynlighed resulterer i at man skal mange gange frem og til for at hente vand. Du finder vandkander med spreder, som er særdeles velegnet, hvis man skal have vandet et større område. Det kunne fx være at man skal have vandet køkkenhaven. En vandkande med spreder sørger for at man får vandet et større område ad gangen.
Vandkander til udendørs brug skal gerne have en god størrelse. Vores vandkande på 5 liter og 10 liter er god som vandkande til haven. Med en større vandkande slipper man for at gå flere gange efter vand og får vandet flere blomster og planter. Vores zink vandkander er utrolig populære og findes i flere størrelser og farver. Vi har nogle i traditionel zink farve og andre i sortlakeret zink. De har et flot, enkelt og traditionelt design.

Vores udendørs 5 l vandkander i plast er fremstillet af genanvendeligt HDPE-plast, som gør dem meget hårdføre overfor frost.

Vores udvalg består af vandkander i en høj kvalitet fra blandt andet engelske Burgon & Ball. Burgon & Ball er et engelsk firma der er meget kvalitetsbevidste indenfor haveredskaber, hvor kvalitet og funktionalitet er i højsæde.

Vandkander indendørs

Du finder også indendørs metal vandkander fra Burgon & Ball. Fine blomstermalede vandkander til stueplanterne på 1 liter, eller de små vandkander på 0,7 liter med praktisk lang smal tud, til vanding af mindre potteplanter.

Der er flere gode grunde til at investere i en indendørs vandkande. For det første er det ikke praktisk at bære rundt på en udendørs vandkande når stueplanterne skal vandes. En indendørs vandkande har en mindre og mere præcis tud, så man undgår at overvande planterne eller få vand ud over det hele. Du finder vandkander på 0,7 liter, vandkande 1 liter, vandkande 1,5 liter, vandkande 1,7 liter og vandkande 1,8 liter. De er særdeles gode som indendørs vandkande pga. sin størrelse, tuden og design. Vores indendørs vandkander har forskellige designs, så der er til enhver smag. Nogle er blomstervandkander med et flot blomstermønster. Derudover har vi vandkander i et mere enkelt design, hvor du finder dem i forskellige farver.
Indendørs vandkander findes i både metal og i plast. En vandkande i metal har en længere holdbarhed end en vandkande i plast. En vandkande i metal er mere hårdfør og kan holde til mere end en vandkande i plast. Men er man på udkig efter en billigere og god lille vandkande er vores vandkander i plast utrolig gode.

Blomstervandkander

Grønne fingre eller ej, blomstervandkander er til alle der vil have sine planter til at blomstre. En blomstervandkande er et nødvendigt værktøj til at vanden blomster både indendørs og udendørs. Mange vander deres planter for meget, så de ender med at dø. Med vores mindre vandkander kan du let styre mængden af vand planterne skal have. Den tynde tud gør at vandet kommer i en passende fart og i den rette mængde. Den rette mængde vand forlænger planternes levetid fordi man undgår overvanding. Vi har blomstervandkander med blomstermønster til dem der bare ikke kan få nok af blomster.