Redskabsophæng til køretøjer

Vores køretøjsserie fokuserer på at sikre redskaber på køretøjer ved hjælp af de helt rigtige redskabsophæng. De monteres nemt på et køretøj og mange af dem har justerbare vibrationsdæmpere, så redskaberne hænger sikkert og godt.

Er du håndværker eller anlægsgartner som selvstændig eller ved det offentlige og godt vil have styr på dine ophæng til redskaber med sikkerheden i højsædet til din bil, minigraver eller lastbil så har vi her dansk produceret redskabsophæng til dine skovle, koste, stiger og trillebør.

Vis som Gitter Liste

24 varer

Faldende orden
pr. side

Materialet til ophæng af redskaber

Redskabsholderne er produceret i 3 til 5 mm jern og sendt til varmgalvanisering så de kan holde i mange år fremover. Alle materialer er massive og dermed har du lang levetid på produkterne. Alt er produceret her i Danmark.
Mange af redskabsholderne har justerbare vibrationsdæmpere, som gør at redskabsholderen virkelig holder redskabet på sin plads under kørsel. Der er i denne serie fokus på sikring af redskaberne under transport, samt at redskaberne skal være lette at tilgå fra alle sider.

Hvorfor redskabsophæng fra Zinkbakken.dk

Det er altid en god ide at have faste pladser til sine redskaber da man hurtigt kan finde den og komme videre med arbejdet.

Et eksempel er at vi sælger mange Ophæng til alm. skovl og greb til gravemaskiner hvor ophænget monteres udvendigt på køretøjet og således er det altid ved hånden på maskinen når behovet opstår og ikke hundrede meter bagud hvor man skal tilbage for at hente redskabet.