Regnmåler

Er du en haveglad person, der elsker at gå i haven? Hvorfor så ikke anskaffe sig en flot regnmåler? Vores regnmålere er i høj kvalitet og er super pæne året rundt. De er perfekte til dem der går op i haven, og som nogle gange er i tvivl om, hvor meget vand der er kommet. Vores regnmålere er både praktiske, men er også dekorative, så de pynter flot i haven.

Vis som Gitter Liste

17 varer

Faldende orden
pr. side

Regnmåler til haven

En regnmåler er simpel med utrolig nyttigt værktøj, hvis man godt kan lide at komme i haven. Den måler nemlig mængden af nedbør der falder i haven i en given periode. Det er en information der er vigtig for haveentusiaster. Man kan derfor bruge regnmålerne til at se om man lige skulle tage en ekstra tur med sin vandkande. En regnmåler til haven er både praktisk, men er også et utrolig dekorativt element. 

Har det regnet og hvor meget har det regnet i løbet af dagen eller natten, mon du bør vande planterne bare for at være sikker på at de har fået nok vand, de har måske endda fået for meget. Få styr på mængden af regn der er faldet hjemme hos dig selv døgnet rundt. Mål regnen i din egen have med en af vores flotte regnmålere i messing, aluminium og bronze og tag kampen op imod vejreksperterne, med en præcis og meget lokal måling af regnmængden.

Typer af regnmålere

Når nu man har besluttet sig for at en regnmåler i haven er en god ide, så er næste spørgsmål, hvilken type det skal være.
Der findes mange forskellige typer af regnmålere – alt fra gammeldags modeller til avancerede elektroniske vejrstationer der sender data til din telefon eller computer. Vi har valgt de gammeldags regnmålere i vores sortiment, da de passer rigtig flot ind i haven og her får man den information man har brug for uden alt for meget besvær.
Du finder her på siden regnmålere i forskelligt materiale. Vi har regnmålere i støbejern, hvis det rustne udtryk passer godt ind i ens have. De kan placeres i højbedet, plantekassen, en krukke eller frit på græsplænen. De har forskellige søde motiver, som er dekorative året rundt.
Derudover finder man også regnmålere i messing eller aluminium. Disse regnmålere kan både hænge eller stå i jorden.

Fælles for alle vores regnmålere er at de er lette at aflæse. Glasset har tydelige afmærkninger på hele vejen op, så man kan se hvor mange mm. regn der er kommet.

Regnmålerglasset er ikke frostsikkert

Glasset i vores regnmålere er ikke frostsikkert og vil med stor sandsynlighed springe, hvis der står vand i når frosten kommer. Er man uheldig at glemme at få glasset ind i tide, har vi reserveglas til alle vores modeller. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer en regnmåler?

En regnmåler fanger regnvand og måler det i millimeter eller tommer.

Er det nødvendigt med en dyr regnmåler?

Ikke nødvendigvis. Selv en simpel model kan give dig nøjagtige målinger.

Hvordan vedligeholder jeg min regnmåler?

Rengøring med mild sæbe og vand er ofte tilstrækkeligt.

Hvordan installerer jeg min regnmåler?

For at få præcise målinger, skal den placeres i åben luft og i en passende højde.