Lys i haven

Lys i haven er både hyggeligt, men også nødvendigt når mørket falder på. Levende lys i haven eller ved indgangspartiet kan være med til at løfte humøret i de mørke vintermåneder. Vores jernkugler, fakkeholdere eller bloklysestager kan alle have lys i, hvorefter de skaber flotte skyggeeffekter. Når der er lyst vil deres rustne udtryk og flotte udskæringer være dekorative og pæne i sig selv. Du finder her vores store udvalg af produkter der er perfekte, hvis man ønsker mere lys i haven.

Vis som Gitter Liste

34 varer

Faldende orden
 1. Ahorn jernkugler - 2 størrelser i et sæt
  679,00 kr. Regular Price 738,00 kr.
  Udsolgt
 2. Ahorn jernkugler - 3 størrelser i sættet
  1.299,00 kr. Regular Price 1.397,00 kr.
  Udsolgt
 3. Blomster jernkugler - sæt med 2 størrelser
  679,00 kr. Regular Price 738,00 kr.
 4. Sæt med 3 jernkugler blomstermønster
  1.299,00 kr. Regular Price 1.397,00 kr.
 5. Bloklysestage Blomi i jern - sæt med 2 størrelser
  369,00 kr. 199,00 kr.
pr. side

Bloklysestager

Levende lys i haven skaber en hyggelig stemning og rolig atmosfære. De mørke vintermåneder kan være hårde at komme igennem, men med lidt levende lys bliver humøret løftet lidt. For lys skaber glæde og er en skøn ting at komme hjem til.

Vores mange bloklysestager er lavet i jern og har forskellige udskæringer. Udskæringerne har forskellige mønstre der vil skabe nogle skønne skyggeeffekter, når først der kommer et levende lys i. Ens for dem alle er at der har været fokus på at lysene fint kan stå nede i bloklysestagen uden at blæse ud. Nogle har en glasindsats lyset står nede i, mens andre ikke er nødvendige at have glasindsats i.

Vores bloklysestager er gode at placerer i et indgangsparti, så de skaber en hyggelig hjemlig følelse. De byder samtidig ens gæster velkommen ved ankomst. På den måde løfter de ikke blot humøret på en selv, men også ens gæster.

Jernkugler til haven

Vores jernkugler til haven er utrolig dekorative. Jernkuglerne har et rustikt udtryk med deres rustne jern. Man kan fint placere dem på terrassen eller rundt omkring i haven. De runde former vil bløde firkantede og skarpe former op i haven.

Jernkuglerne er dekorative i sig selv, men kan også pyntes med lys. Ved at placerer et levende lys inde i jernkuglen får man mulighed for at nyde dem i mørket også. Lyset vil kaste nogle flotte skyggeeffekter på de omkringværende elementer. Hvis ikke man ønsker det levende lys, kan man også fint bruge LED lys eller LED-lyskæder.

Vores jernkugler til haven kommer i forskellige størrelser og med forskellige udskæringerne. Udskæringerne på jernkuglerne er inspireret af forskellige naturlige mønstre. Nogle har kastanjeblade, mens andre har ahornblade eller blomsterblade. Ens for dem alle er at de er hyggelige og dekorative at have stående i haven eller på terrassen. De er alle lavet i jern og har den flotte rust farve, når du modtager dem.

Lyskugler til haven

Mangler haven et nyt dekorativt element? Med lyskugler skaber du en hyggelig stemning i haven, på altanen eller terrassen. Jernkuglerne kan enten have LED lys, LED-kæde eller levende lys i sig. På den måde får du flotte lyskugler der kan holde mange år. Vi anbefaler at lyskuglerne bruges udenfor, da rusten fra jernet kan smitte af på underlaget.

Lyskuglerne skaber flotte skyggeeffekter når først lyset er kommet i. Vi har forskellige modeller i flere størrelser, som alle har naturlige mønstre. De findes derudover i forskellige størrelser, så der er noget til enhver indretning.

Levende lys i haven

Især i de mørke vintermåneder er levende lys i haven utrolig hyggeligt. Det kan være med til at løfte humøret, når det er mørkt når man tager på arbejde og mørkt når man kommer hjem. Med levende lys i haven eller indgangspartiet, kan man skabe lidt glæde i den periode. Vores jernkugler, fakkelholdere eller bloklysestager er gode til enten fyrfadslys, bloklys eller LED-lys. De skaber både læ, så lyset ikke bliver blæst ud samtidig med at de skaber nogle smukke skyggeeffekter. Derudover er de også dekorative i sig selv. De er alle produceret i jern, som bliver leveret rustent.
Levende lys i haven gør at man kan nyde sin have, selv i de mørke måneder. Med lys i haven, på terrassen eller altanen er der andet end mørke at kigge på ud gennem vinduet.