Husnumre

Skal dit husnummer opgraderes? Med vores nye produkter, kan du udskifte dit gamle husnummer, så det er nemt for besøgende at se dit nummer. Bl.a. kan taxaen nemt finde frem til dig, og det samme hvis der skulle være brug for politi eller ambulance. Mange har et lille husnummer, der kan være svært at se. Her kan du råde bod på det.

Vis som Gitter Liste

16 varer

Faldende orden
pr. side

Vores nye og flotte husnumre og husbogstaver er lavet i Danmark af en dansk håndværker.

Produkterne er lavet i cortenstål og har en tykkelse på 3 mm. Det er mere end rigeligt, da cortenstål er meget rust træg. Dvs. at det forholdsvist hurtigt får rustfarve, men at rustlaget lægger en form for beskyttet hinde over metallet, så det er længere tid om at ruste igennem. Vores vurdering er, at du har et tal der minimum holder i 25 år, men formentlig også længere.

Vi har valgt at lægge tal og bogstaver op individuelt, så hvis du eks. bor i 128 A, vælger du bare et 1-tal, et 2-tal, et 8-tal og så naturligvis A.

Når du modtager dit nummer, vil det have en mørk blålig farve, da vi kun arbejder med nye flader. Men med det våde danske vejr, vil rustfarven hurtig komme frem. Hvis du vasker metallet over med alm. opvaskevand og derefter tørrer efter med alm. husholdningseddike, vil rustprocessen fremkomme hurtigere.

Billederne under produkterne viser tallet før behandling og 6 dage efter. Allerede der har de fået en flot rød farve.

Vi har lavet husnumrene store, så de ikke er til at overse. Derudover fylder det også mere når husnummeret kommer op på en mur. Dette er naturligvis også et flot element, som tilfører noget dekorativt til huset.