Needtohave

Vi har en række spændende brugsting til haven. En god gave til sig selv eller en have-elsker kunne være et flot sæt af termometer og regnmåler enten i messing, aluminium eller bronzeret aluminium. De er af mærket Conant Custom Brass, der er kendt for at lave kvalitets instrumenter.
Af dekorative elementer har vi vores populære hjerter i jern. I hjerterne har vi en række forskellige typer. Formene kan bruges til små bede eller blomsterdekorationer, mens hjerterne på stang kan give en dekorativ effekt ved f.eks. indgangen til haven. Derudover finder du lanterner i forskellige størrelser og materialer, som passer perfekt til et indgangsparti eller på altan/terrassen. Velegnet til påske og jule tid har vi dekorative elementer i kobber. Nogle som er patineret og andre i blank kobber. Disse passer utrolig godt til dekorationer eller som i et dekorativt element i sig selv.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 201

Faldende orden
  1. Egeblade jernkuglesæt - 3 str. i sættet
    1.139,00 kr. Regular Price 1.337,00 kr.
Side
pr. side

Bakkeborde god til sommerhus eller camping

De fine bakkeborde kan bruges i haven eller i drivhuset. Der er mulighed for at klappe dem sammen, så de fylder mindre f.eks. i forbindelse med opbevaring. Bakkebordet er fin til den lille terrasse, hvor det kan bruges i stedet for et cafébord. Her er det måske morgenkaffen der skal nydes. Da bakken let kan aftages, kan tingene fra køkkenet nemt transporteres ud i haven, når solen kommer frem. Materialet er varmgalvaniseret stål, hvilket betyder du får en kvalitetsvare der kan holde mange år frem.

Tilbehør til dit højbed 

Har du investeret i et højbed, finder du her på siden forskelligt tilbehør, som du kan bruge til det. Vil du gerne holde øje med temperaturen eller pynte det med fine jernfigurer, så finder du her nogle lækre ´needtohave´ produkter.

Et termometer bruges ofte til ophæng på en husmur eller som tilbehør til en potteplante, men har du overvejet, at du også kan bruge det ude i din have? Sæt det f.eks. fast på siden af højbedet, så du altid kan holde øje med dagens temperatur. Udover at holde øje med temperaturen kan det være, at du har et ønske om at holde øje med mængden af regnvand. Hos Zinkbakken finder du flere smarte regnmålere, som hjælper dig med at påvise mængden af vand og dermed hjælper dig til at sikre, at dine afgrøder får nok vand om sommeren. Regnmåleren kan uden problemer placeres i dit højbed eller plantekasse ved hjælp af den medfølgende stolpe. Udover at den er praktisk, så er det også en fin udsmykning til din have.  

Søde jernfigurer som pynter i dit højbed, altankasse eller plantekasse  

Der findes mange måder at udsmykke din have på. Har du allerede designet din have med forskellige bede, så kan du med fordel pynte dem med vores små figurer i jern. Det er både en sjov måde at give liv til din have og skaber et flot blikfang for de forbipasserende. Du finder her på siden et bredt sortiment af forskellige figurerer i varierende størrelser. Skal det være et lille pindsvin, sommerfugl, snegl, frø, fugl eller høne - mulighederne er mange, og kun din fantasi sætter en stopper for, hvordan de skal bruges i din have. 

Har du en have, hvor både børn og dyr leger, så kan et højbed være en genial måde at skåne dine planter. Højbedet har den fantastiske egenskab, at det er et afgrænset dyrkningsområde, der er hævet over det øvrige jordniveau, og derfor er det ikke udsat for betrædning fra familiens mindste medlemmer. Selvom et højbed skal være med til at skabe praktik omkring dine afgrøder, så må det jo stadigvæk gerne være hyggeligt og fint. Du kan sætte mange ting i dit højbed, som flotte planter og lækre afgrøder, der skal være med til at skabe den hygge, som du ønsker i din have. Men vidste du, at du også kan skabe et fantasifuldt bed med vores små og store jernfigurer. De er både kreative og fantasifulde, og giver en helt særlig stemning i dit højbed. 

Du kan med andre ord skabe magi i din have ved at bruge de søde figurer. Figurerne kan desuden sættes alle steder i din have. Du kan blandt andet placere dem i din indkørsel, forhave, terrasse eller lignende steder, hvor der mangler lidt pynt. I udvalget finder du også figurer i jern, som kan hænges op i et træ. Skynd dig at gå på opdagelse i udvalget af jernfigurer, og lad dig blive inspireret til at skabe en sanselig have. 

Køb gavekort

Ønsker du at give et gavekort til en du kender, så er dette også muligt. Du kan købe et gavekort, så du kan få lavet et kort på næsten lige præcist det beløb du ønsker. Vi sender det direkte til dig uden omkostninger. 

Har du brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 88 44 18 10 eller send en mail til os på info@zinkbakken.dk