Needtohave

Vi har en række spændende brugsting til haven. En god gave til sig selv eller en have-elsker kunne være et flot sæt termometer og regnmåler enten i messing eller bronzeret aluminium. De er af mærket Conant Custom Brass, der er kendt for at lave kvalitets instrumenter.

Af dekorative ting har vi enten vores hjerter, kræmmerhuse eller klokker i jern. I hjerterne har vi en række forskellige typer. Formene kan bruges til små bede eller blomsterdekorationer, mens hjerterne på stang kan give en dekorativ effekt ved f.eks. indgangen til haven. Kræmmerhusene og klokken kan ligeledes bruges til at udsmykke haven med, men kan også anvendes til at fodre fuglene med f.eks. foderkugler.

Til livsnyderen eller nærmere sagt øl-elskeren, er en god gaveide et ølrør. Her kan enten øl eller vand blive jordkølet. Der er plads til 5 styk. Der kan forventes en temperatur på 7-10 grader. Den perfekte gave til manden der har alt.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 194

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 194

Faldende orden

Bakkeborde god til sommerhus eller camping

De fine bakkeborde kan bruges i haven eller i drivhuset. Der er mulighed for at klappe dem sammen, så de fylder mindre f.eks. i forbindelse med opbevaring. Bakkebordet er fin til den lille terrasse, hvor det kan bruges i stedet for et cafébord. Her er det måske morgenkaffen der skal nydes. Da bakken let kan aftages, kan tingene fra køkkenet nemt transporteres ud i haven, når solen kommer frem. Materialet er varmgalvaniseret stål, hvilket betyder du får en kvalitetsvare der kan holde mange år frem.

 

Køb gavekort

Ønsker du at give et gavekort til en du kender, så er dette også muligt. Du kan købe et gavekort med 100 kr intervaller, så du kan få lavet et kort på næsten lige præcist det beløb du ønsker. Vi sender det direkte til dig uden omkostninger.