Needtohave

Vi har en række spændende brugsting til haven. En god gave til sig selv eller en have-elsker kunne være et flot sæt af termometer og regnmåler enten i messing, aluminium eller bronzeret aluminium. De er af mærket Conant Custom Brass, der er kendt for at lave kvalitets instrumenter.
Af dekorative elementer har vi vores populære hjerter i jern. I hjerterne har vi en række forskellige typer. Formene kan bruges til små bede eller blomsterdekorationer, mens hjerterne på stang kan give en dekorativ effekt ved f.eks. indgangen til haven. Derudover finder du lanterner i forskellige størrelser og materialer, som passer perfekt til et indgangsparti eller på altan/terrassen. Velegnet til påske og jule tid har vi dekorative elementer i kobber. Nogle som er patineret og andre i blank kobber. Disse passer utrolig godt til dekorationer eller som i et dekorativt element i sig selv.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 205

Faldende orden
Side
pr. side

Bakkeborde god til sommerhus eller camping

De fine bakkeborde kan bruges i haven eller i drivhuset. Der er mulighed for at klappe dem sammen, så de fylder mindre f.eks. i forbindelse med opbevaring. Bakkebordet er fin til den lille terrasse, hvor det kan bruges i stedet for et cafébord. Her er det måske morgenkaffen der skal nydes. Da bakken let kan aftages, kan tingene fra køkkenet nemt transporteres ud i haven, når solen kommer frem. Materialet er varmgalvaniseret stål, hvilket betyder du får en kvalitetsvare der kan holde mange år frem.

Køb gavekort

Ønsker du at give et gavekort til en du kender, så er dette også muligt. Du kan købe et gavekort, så du kan få lavet et kort på næsten lige præcist det beløb du ønsker. Vi sender det direkte til dig uden omkostninger.