På denne side kan du se billeder af vore produkter. 

 

Corten Højbede

Corten Højbede, her brugt som afgrænsning mellem teressen og græsplæne. Corten Højbede udemærker sig ved at have lang levetid i forhold til alm jern, da corten er rust træg og får et flot patineret udtryk.

Højbede med sneglekant i jern

 Højbede i jern med sneglekant der effektiv holder snegle ude af dit bed så du kan dyrke dine krydderurter og grønsager i fred.

Bålfad på ben 

Bålfad på ben. Vi har bålfade fra Ø60 til Ø150 cm med og uden ben i 3 eller 4 mm jern eller corten stål. Det vil sige at du får et bålfad med lang levetid. Vi sælger både til private og institutioner, boligforeninger, skoler mv. 

Rundt spejlbassin

Rundt spejlbassin i jern. Vi sælger runde spejlbassiner i jern/rust farve og i lakeret udgave. Ligeledes producerer vi firkantede spejlbassiner i mørk grå aluminium. Alle produkterne er dansk produceret.  

Staudeholder med pæon

 Staudeholder i jern. Vi producerer staudeholdere fra Ø30 til Ø62 og med benlængder fra 48 til 98 cm. På den måde kan du selv designe dine størrelser så staudeholderne passer præcist til dine stauder.

Soda Bottle feeder

Fodring af fugle i haven giver et fantastisk liv og er med til at give en god balance da fuglene også tager mange insekter m.v. Vi har taget frøautomater fra engelske CJ wildlife ind i sortimentet da det er en god kvalitet med en lang levetid. 

Zinkbakker med pelagonier 

Vores Zinkbakker bliver lavet i huset, hvor de bliver håndbukket og loddet med tin i hjørnerne så de er vandtætte. Zinkbakkerne finder typisk anvendelse til undervandning af planter. Her bruges til til overvintring af pelagonier. 

Plantekumme med bænk 

Vi producerer plantekummer i varm galvaniseret stål og corten stål. Her ses en opstilling med bænk i mellem 2 galvaniseret plantekummer. 

 

planteskilt i L form

Planteskilt i L form er er god da skilte bliver læsbar set fra oven.