Højbede med sneglekant

Du kan montere sneglekanter på alle vores højbede og har du et eksisterende bed (også fra en kollega), så kan vi også lave sneglekanter til det. Sneglekanter er en effektiv måde at holde snegle fra din køkkenhave, så du kan dyrke dine grøntsager og krydderurter i fred. Højbed med sneglekanter er designet, så snegle ikke kan kravle over kanten og ind i højbedet. Højbedene med sneglekant er produceret i danmark. Højbedene sælges i flere udgaver, nemlig corten stål og jern, der begge får en flot gylden rustfarve og i varm galvaniseret stål, der også kan tåle det danske klima. Sneglekanterne passer til højbedene, så højbed og sneglekant har den samme farve.
Find den størrelser der passer til dig. Vi har standardstørrelser med sneglekant fra 80 x 40 cm til 462 x 120 cm.

Kanten er designet til at bekæmbe dræbersnegle.

Vis som Gitter Liste

21 varer

Faldende orden
pr. side

Sneglekant til højbede

Højbede med sneglekant forhindrer at dine planter bliver ædt af snegle. Højbede er særdeles velegnet som køkkenhave og har flere fordele. Udover du kommer lidt op i højden, og dermed får en bedre arbejdsstilling, så har højbede god dræning i jorden. Derudover varmes bedene også hurtigere op i foråret, og dette fører også til større udbytte på dine afgrøder. Med en sneglekant får dine grøntsager de mest optimale forhold.
På begge typer af vores højbede i 25 cm højde, har vi valgt at gå op i en 1,25 mm plade for at sikre et formstabilt højbed. De øvre kant er bukket 30 mm ind og 10 mm ned for at give styrke og ikke mindst en pæn afslutning af bedet. Den nedre kant er ligeledes bukket 30 mm ind. Højbedet skal samles med bolte og møtrikker, da denne metode giver den bedste stabilitet til et bed. Se evt. vores videoguide for at se hvordan du samler det.

Montering af Zinkbakkens sneglekanter

Her ser du, hvordan vores sneglekanter let monteres på vores højbed sider. Vi har designet dem, så de er lette at monterer på dit højbed. Sneglekanterne findes i både jern og galvaniseret stål.