Fugle og dyr

Skal der bringes liv ind i haven? Med foderautomater og fodringsstativer i haven lokker du fugle og dyr til. Der er både små og store foderautomater, hvor der er plads til mange og få fugle. Benyt f.eks. en Soda Bottle Bird Feeder, hvilket er et lille fodringshoved, der monteres på en genbrugs sodavandsflaske. Her er der plads til to fugle ad gangen. Vi har et stort udvalg indenfor foderautomater til fugle, hvor der er forskellige udgaver til nødder, frø og mejsekugler. Er du til det mere simple, har vi også en holder med sugekop til fuglekugler.
Det kan være en rigtig god løsning at få foderet op i højden. Dette skyldes at uønsket dyr, såsom rotter, kan finde på at komme og spise af foderet, hvis det er på jorden. Vi har også hørt at hunde kan finde på at tømme automaterne. Dette kan forhindres, hvis automaterne kommer op i en høj nok højde. 
Er du interesseret i at tillokke nogle små søde egern, så kan du med fordel opsætte en egernfoderautomat. Fyld den med nødder eller andre egernlækkerier. Til egerne har vi 2 modeller, den grønne samt den mere fancy udgave i eg.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 140

Faldende orden
  1. Siltac SF med 100 ml
    Siltac SF - 100 ml - Naturlig bekæmpelse af skadedyr på planter
    299,00 kr.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 140

Faldende orden

Havens fugle

Hvis man er fuglekender og elsker, ønsker man måske bestemte fugle i haven. Man skal derfor vælge sit foder ud fra, hvilke fugle man helst vil se i haven. De fleste småfugle fortrækker mejsekugler. Det er fugle som mejser, musvitter og gråspurve. Hampefrø og solsikkefrø er gode, hvis man ønsker dompapper, solsorte, gråspurve, musvitter og bogfinker. Ønsker man rødhalse, sjagger, solsorte eller bogfinker, kan man lægge et råddent æble på jorden eller hænge det i et træ. Med lidt vildfugleblanding kan man opleve fasaner eller gulspurve. Man skal dog passe på med at sætte for meget foder frem til fuglene, da man kan få ubudne gæster som fx rotter.

Fugle i haven

Når vinteren er over os og frosten kommer, har fuglene brug for din hjælp. En god ide er at give fuglene lidt mad hver dag, fremfor at give dem en stor portion en gang om ugen. Dette vil først og fremmest få fuglene til at vænne sig til, at der kommer mad der, men det vil også gøre at den mad der bliver lagt frem til fuglene, bliver spist af fuglene. Det vil altså sige at der ikke ligger noget tilbage, hvor rotter kan spise resterne.