Fodring af fugle

Skal der bringes liv ind i haven? Med foder automater og fodrings stativer i haven lokker du fugle og dyr til. Der er både små og store foderautomater, hvor der er plads til mange og få fugle. Benyt f.eks. en soda bottle bird feeder, hvilket er et lille fodringshoved der monteres på en genbrugs sodavandsflaske. Her er der plads til to fugle ad gangen. Vi har et stort udvalg indenfor foderautomater til fugle, og det er muligt at få en frøautomat i helt op i en 90 cm længde, hvor der er 10 foderhuler. Er du til det mere simple, har vi også holder med sugekop til fuglekugler.

Er du interesseret i at tillokke nogle små søde egern, så kan du med fordel opsætte en egern foderautomat. Fyld den med nødder eller andre egernlækkerier

 

1 til 32 ud af 38

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 38

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Brug dekorative kræmmerhuse eller klokker i ubehandlet jern til enten at fodre fuglene med foderkugler eller med æbler. Kræmmerhusene kan fås hvor de kan hænge eller med et spyd der kan stikkes i jorden. Derudover kommer de i forskellige størrelser. Udover at fungere til foder, kan kræmmerhusene også bruges til f.eks. at have gran og kogler i, som dekoration, om vinteren.

Klokkerne er utrolig søde, hvor der i midten f.eks. kan hænges et æble fuglene kan nyde godt af.

Skal du være sikker på at fuglene kommer, kan en fuglekalder bruges. Den tiltrækker en masse forskellige småfugle. Fuglekalderen er yderst populær i USA og Europa.