Staudeholdere

I vores staudeholder system har du mulighed for at vælge 16 forskellige standard modeller fra en diameter på Ø30 cm til Ø60 cm med 4 forskellige benlængder fra 50 til 100 cm. Der er som standard 3 ben til hver ring. Derudover har vi lavet vores staudeholder med en S lås, så man nemmere kan få holderen rundt om stauden og spænde ringen, der låses fast.
Alle modeller er udført i kraftigt 6 mm jern, så du har en holdbar staudeholder mange år frem. Staudeholderne kan nemt tages ind i skuret om vinteren og hænges op, så de ikke fylder noget. Man kan også åbne ringen op som en halvbue, og så bruge den under bærbuske til at holde grene op med. Du har mulighed for at købe ekstra ringe og ben. Mange køber kun ben og bruger dem som plantepinde.

Staudeholdere er rigtig gode, hvis man vil give en ny plante støtte fra starten, så den ikke bukker eller ligger sig ned i blæsevejr. Vores staudeholdere kan også sagtens bruges om eksisterende planter der har brug for støtte. Med den smarte åbning er det muligt at placerer den om en flerårig plante.

Vis som Gitter Liste

26 varer

Faldende orden
pr. side

Holder planter og buske oprejst og sikrer dem mod at knække eller vælte

Staudeholdere hjælper med at holde dine stauder og andre store planter oprejst og giver dem støtte, når vejret ikke er med dem. De sørger for dine planter ikke knækker eller vælter. Staudeholderne er også gode til den nyplantede busk, der skal have lidt ekstra hjælp i starten. Det er en simpel og diskret måde at sikre sine planter de bedste vilkår for at vokse sig store og flotte. Det danske vejr kan til tider være hård ved havens planter, med blæst og store regnskyl. Ved at bruge staudeholdere får dine planter en bedre chance for at komme sikkert igennem de værste vejrudsving. Med de forskellige kombinationsmuligheder af ringe og ben, kan du helt sikkert finde et staudeholder system, der passer til din type plante.

Staudeholderens design gør det muligt at bruge den som støtte til eksisterende planter. Staudeholderens åbning gør at den let kan placeres rundt om en flerårig plante, hvorefter den låses. 

Sådan bruger du staudeholderne

En kort video omkring, hvordan staudeholderne skal bruges og kort om hvordan ideen til dem opstod, se til ende for et godt tip.

Staudeholder tilbud 

Vi anbefaler dig at holde øje med vores webshop og sociale medier, hvor vi løbende annoncerer tilbud. Vores smukke staudeholdere kommer nemlig nogle gange på tilbud, så hvis du ikke skal gå glip af et godt tilbud, er det en god ide at holde øje med siden her. En staudeholder er uundværlig i din have, hvis du ønsker at holde dine stauder og større planter oprejst og beskyttet mod vind og vejr. Den hjælper med at holde planten oprejst og giver den ekstra støtte, så den ikke vælter i blæsevejret. I Danmark kan vejret være ustadigt, og det er ærgerligt, når de smukke planter vælter. 

Staudeholdere i forskellige størrelser   

Her på siden finder du staudeholdere i forskellige størrelser. For at give din plante bedst muligt støtte, anbefaler vi dig at vælge den, som passer til din plantes størrelse. Hos Zinkbakken forhandler vi staudeholdere i Ø:30 cm, Ø:40 cm, Ø:50 cm, Ø:60 cm. Ønsker du at se nærmere på de forskellige størrelser, så er du velkommen til at gå på opdagelse her på siden. Har du spørgsmål til staudeholdere, så kontakt os på telefon 88 44 18 10.   

Støtte til de spæde planter

En staudeholder kan både bruges til at give støtte til dine spæde og eksisterende planter. Det kan være en god ide at give de nye planter ekstra støtte, da du derved undgår at planten bukker eller lægger sig ned i den danske blæst.

Her på siden finder du flere modeller af staudeholdere, som kan give dine planter den nødvendige støtte. Ønsker du andre alternativer til dine planter, har vi her hos Zinkbakken et stort udvalg af højbede og plantekasser. Gå på opdagelse i webshoppen og pryd din have med de fineste staudeholdere i stål, flotte og rustikke højbede i cortenstål eller smarte plantekasser i stål til din terrasse eller altan. Mulighederne er mange, og kun du ved hvilke løsninger, der passer bedst til din have, altan eller terrasse.