Bakker

Vi har et stort udvalg af egne producerede danske zinkbakker i kraftigt kvalitet, i mange forskellige mål. Alle vores zinkbakker er håndbukket.
Zinkbakkerne bruges i mange sammenhænge, men de er især anvendelige som vandningsbakker. Ved at placere dine potter på bakken, kan du undervande dine planter og give dem de mest optimale vækstbetingelser. De er 100% vandtætte og virkelig holdbare. Vælger du at bruge dem til undervanding, er vattex eller kapilærmåtte et rigtig godt tilvalg. Det sørger for at fordele vandet jævnt, så planternes rødder nemt kan suge den mængde væske op, som de har behov for. Så selvom der måske er en mindre hældning på underlaget for din bakke, vil stoffet sørge for vandet er fordelt i hele bakken. Vattex og kapilærmåtte finder du længere nede på siden eller på linket her - Vattex & kapilærmåtte
Derudover kan bakkerne være yderst dekorative, og det er kun fantasien der sætter grænser for deres anvendelsesmuligheder. Bl.a. kan du sidde i hyggekrogen med vores bakkebord og nyde et koldt glas vin eller en kop kaffe. Bagefter er oprydningen nem, bakken kan nemt tages af bordet og bæres ind i huset igen.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 88

Faldende orden
  1. Sæt med 5 stk. skiltestang og planteskilt 10x3 cm samt 1 tusch
    99,95 kr. Regular Price 148,50 kr.
  2. Sæt med 5 stk. skiltestang og planteskilt 16x2 cm samt 1 tucsh
    99,95 kr. Regular Price 148,50 kr.
  3. Drivhushylder Sort pulverlakerede | Flere varianter | Højde 3 cm
    Fra 279,00 kr.
Side
pr. side

Eksperter i zinkbakker

Vi har 16 forskellige standardmål i vores sortiment af zinkbakker, og er dermed Danmarks største udbyder af zinkbakker. Det brede sortiment kan vi tilbyde, da bakkerne laves i eget hus. Bakkerne er håndbukket og loddet med tin i hjørnerne, så du får et dansk håndlavet produkt til en fair pris.
Vi leverer både til private og erhverv.

Anvendelsmuligheder for zinkbakker

Zinkbakkerne er vandtætte og er derfor primært brugt i forbindelse med undervanding af planter i vindueskarmen eller i drivhuset. Dog sælger vi også mange bakker der bliver brugt i andre sammenhænge. Det kunne være veteranbilsejere der bruger dem som olie drypbakker under bilen, eller at bakken bruges som dekoration eller anden udsmykning. De små bakker kan være et stort hit, når der skal laves en dekoration til bordet, f.eks. til jul. Med lys og små syltetøjsglas kan bakken også bruges til konfirmationer eller bryllupper, her ville de aflange især være fine, hvis den fine landlige stil bruges.

Vores zinkbakker med hank og håndtag kan bruges som en fin lille serveringsbakke til morgenkaffen, der kan serveres på terrassen en dejlig sommermorgen. Flere bruger dem også som en rustik bakke til olie, salt og peberkværnen i køkkenet.

Se også vores store udvalg af drivhushylder. De er også vandtætte og kan bruges, hvis du leder efter et mål du måske ikke kan finde under zinkbakkerne.

Bakker til arbejde i haven

Du kan finde vores bakker i genbrugsplast her. De bruges især i forbindelse med havearbejdet, til enten at holde jord, planter eller redskaber i arbejdsprocessen. Disse bakker er meget hårdføre og kan derfor godt tåle lidt tæsk eller at blive tabt. Derfor bliver de flittigt brugt i haven eller indendørs, hvis man har et ønske om at placerer noget utæt i dem.