Brændereol

Mangler du en brændereol til opbevaring af dit brænde? Vores brændereoler er rummelige og kan opbevare meget brænde. Det smarte ved en brændereol er at brændet bliver opbevaret på minimal plads samtidigt med at det bliver holdt tørt. Det er vigtigt at man ikke pakker brændet for tæt selvom det nogle gange kan være fristende. Brændet har godt af at ligge med lidt mellemrum, så der kan komme luftcirkulation, så brændet ikke forbliver vådt og fugtigt. 
Vores brændereoler er lavet i cortenstål, da vi synes at det rustikke udtryk er utrolig godt i samspil med naturlige materialer, som træ.

Vis som Gitter Liste

13 varer

Faldende orden
 1. Fritstående brændeopbevaring med skillerum, sort lakeret
  Fra 2.195,00 kr.
 2. Fritstående brændeopbevaring med skillerum, cortenstål
  Fra 1.895,00 kr.
 3. Fritstående brændeopbevaring uden skillerum, sort lakeret
  Fra 1.795,00 kr.
 4. Fritstående brændeopbevaring uden skillerum, cortenstål
  Fra 1.395,00 kr.
pr. side

Opbevaring af brænde i en brændereol

Ved at opbevare sit brænde korrekt, er det altid klar til brug. I stedet for at have brænde liggende, hvor det bliver vådt, er det en god ide at få det stablet og ind i tørvejr. Vores brændereoler har forskellige størrelser og former. Det er derfor muligt at få en brændereol er passer lige præcis ind i din have. Derudover er en brændereol også utrolig dekorativ, når den er fyldt med brænde. Cortenstålet giver et rustikt udtryk, som passer utrolig godt til træet.

Brændeopbevaring ved bålsted

Vores brændeskjul er velegnet til at placerer tæt på bålstedet. Her kan brændeopbevaringen være et dekorativt element, samt skabe læ rundt om bålstedet. Vores trekantet brændeskjul kan sættes sammen, så man kan lave en væg af brænde.
Vores brændeskjul med bænk er god til både opbevaring af brænde samtidig med at man har siddepladser ovenpå. Dette gør at man have brændet lige ved hånden når det skal bruges.

Mangler man et bålfad i haven har vi et stort udvalg i mange forskellige størrelser.