Planteskilte

Skal der styr på planterne? Med et planteskilt i galvaniseret stål, får du et planteskilt der kan holde mange år frem. Vi har både lige, vinklede og hængende planteskilte. Brug en sort vandfast tusch til at skrive på skiltene. Skiltene har lavet i et yderst holdbart materiale, der får dine bede til at se flotte og velholdte ud.
Det hængende skilt har vi i 2 mål, nemlig på 10 x 3 cm og 24 x 2 cm. De kan hænge i en snor og bruges især til træer og buske, så de forskellige typer og navne kan skelnes fra hinanden. Til bedene bruges enten de lige eller L-formede skilte. Her har L-formen den fordel at det skrevne kan ses oppefra, hvilket gør det lettere at læse.

Vis som Gitter Liste

17 varer

Faldende orden
  1. Sæt med 5 stk. skiltestang og planteskilt 10x3 cm samt 1 tusch
    99,95 kr. Regular Price 148,50 kr.
  2. Sæt med 5 stk. skiltestang og planteskilt 16x2 cm samt 1 tucsh
    99,95 kr. Regular Price 148,50 kr.
pr. side

Hold styr på hvad du har sået

Planteskilte er især en fordel i køkkenhaven, hvor der skal holdes styr på de forskellige salater, gulerødder og krydderurter. Ud fra hver såede række kan man placere et skilt med navnet på det der er sået. Skiltene i galvaniseret stål sælges til virkelig gode priser, men er du mere interesseret i kobberlooket, har vi også det. Kobberdelen med skrivefladen er påsat et kraftigt stykke bøjet jern, hvilket kan stikkes i jorden.