Trekantet højbed

Varenummer: 101899

Vi står selv for produktionen af disse trekantede højbede her i Danmark og kan sikre at kvaliteten af højbedene er i top. De er lavet i 3 mm corten, som er stål der ruster hurtigt i overfladen, men har en meget langsommere gennemtæring end andre metaller. Det betyder en meget lang levetid på mere end 10 år. Efter som højbedene udsættes for vejr og vind, vil du komme til at se flere forskellige nuancer af den karakteristiske rødlige rustfarve i løbet af årene.

Du modtager højbedene ubehandlet og uden rustfarve. Som en af billederne illustrerer, er den som ny en sølvig koksgrå. Når de bruges udenfor vil de få rustfarve med tiden. Du stiller den bare ud og så vil rustfarven komme lige så stille. Hvor lang tid der går afhænger udelukkende af vejret. Er man utålmodig med det og ønsker hurtig rustfarve, kan man vaske overfladen af med sæbe for at fjerne fedtet fra produktion og så smøre den med almindelig eddike. Intet stærkere, ellers vil det gå udover levetiden.

Du kan ved køb af 3 trekanter danne en trapez form som billedet illustrerer. Du kan også købe 4 trekanter sådan du kan danne en pyramide form samt spare penge. Ved køb af 5 kunne du danne en stjerne. Mulighederne er mange og man bestemmer selvfølgelig selv.

Bedet leveres som 3 enkelte sider, der skal samles. Hver side vejer 3,5 kg, så det er til at håndtere. Samlet vejer trekanten 10,5 kg. Så der er noget gods i det.
Vi har lavet en video som illustrerer, hvordan de skal samles, som du finder i bunden af denne side. Det kræver ikke skruer eller møtrikker, men bare en hammer og et par handsker.

Vi sælger også disse trekantede højbede som brændeskjulere. Det er det samme produkt, men under andet navn, så du kan med fordel tjekke ud, om det var noget, du kunne bruge for at opnå mængderabbaten. Dem finder du her.

Prisen er pr. trekant, så ønsker du fx at lave pyramideformen vil det koste dig DKK 4 x 599,- (pga. mængderabat) = DKK 2.396,-.

Antal Pris pr. enhed
1 - 9 stk.
599,00 kr.
10 og flere
499,00 kr.
(16.69% besparet)

Stock Image På lager

Trekantet højbed

Materiale: Cortenstål 3 mm
Vægt: 10,5 kg pr. trekant. 3,5 kg pr. side.
Mål: Trekanten er 60 x 60 x 60 cm, 35 cm bred og 52 cm høj efter at have samlet den på toppen (en enkelt side er 60 cm lang x 35 cm bred).
Farve: Rustfarve, sendes ubehandlet i en sølvig, koksgrå farve. Rusten vil komme efter nogle uger afhængigt af vejret.

Alternativer
Andre købte også