Redskabsophæng

Vi har et stort udvalg af dansk produceret redskabsophæng, der passer til langt de fleste redskaber. Et eksempel kunne være hækkeklipper eller motorsavsophænget, hvor man kan hænge maskinen op, så den er lige til at gå til, fremfor at den ligger i et hjørne eller på et bord. Vi har også et ophæng, som er velegnet til grensakse, hvor man kan hænge 2 grensakse i midten og 2 små håndredskaber på hver sin side af grensaksen. 

Derudover har vi også ophæng til slanger, cykler og mange flere, ligeledes i en kraftig kvalitet der er yderst holdbar. Alle ophængene er lette at sætte op på henholdsvis væg eller loft. De kræver maksimalt 4 skruer og lidt fingersnilde at sætte op.

De fleste redskabsophæng kan købes i både varmgalvaniseret stål, der er stålfarvet eller i antracitgrå som har et mat og mørkegråt look. Så det er lige hvad man selv er til, og så det er bare at gå på jagt på vores hjemmeside. 

Produkterne er i rigtig god kvalitet og er tilpasset vores nordiske klima. Vi giver derfor hele 5 års garanti på dem.

Vis som Gitter Liste

43 varer

Faldende orden
pr. side

Ophæng til haveredskaber

Skab orden i dit haveskur med redskabsophæng. Vi har ophæng til de fleste haveredskaber. Ophængene får redskaberne væk fra gulvet og op på væggen, så det er let og overskueligt at tilgå dem. Det gør samtidigt at man let kan feje og holde skuret rent. Man slipper også for at snuble og falde over redskaberne, hvis de er væltet. 
Du finder både mindre redskabsophæng, hvor et par redskaber kan hænge på. Disse fylder ikke så meget. Derudover har vi større ophæng der kan holde flere redskaber. Disse er dog lidt større, men vi har forsøgt at gøre dem så kompakte som muligt. Dette gør at man kan have flere redskaber på mindre plads. Ønsket med vores ophæng er at få orden, men også at spare plads ved at benytte sig af vores redskabsophæng. 

Redskabsophæng i kraftig kvalitet

Zinkbakken.dk har et stort udvalg af redskabsophæng. Der har været meget fokus på at få ophængene designet og produceret i Danmark, da vi er stolte af det danske håndværk og den danske kvalitet. Ophængene er alle lavet i kraftig kvalitet, så de kan modstå diverse slag og knubs.

Stort udvalg af forskellige ophæng med forskellige funktionaliteter

Udvalget består af redskabsophæng til diverse redskaber i skuret.

Zinkbakken.dk har redskabsophæng til til de fleste typer redskaber, og også varierende antal redskaber på ophænget. De forskellige antal pr. ophæng er 1-2, 3-4, 6-8, 10 og 9-12 redskaber. Ophængene kan købes både i varmgalvaniseret og pulverlakeret stål. 

Zinkbakken.dk har ophæng til støvler. Her kan de forskellige ophæng opbevare henholdsvis 1 eller 3 par støvler. Ophænget sælges både i varmgalvaniseret stål og i pulverlakeret stål.

Derudover har vi også ophæng til diverse slanger. De er velegnet til haveslanger, men kan sagtens bruges til andet. Ophængene kommer i to størrelser og findes i varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål.

Ophæng til båndstrammere kan du også finde hos os. De også kommer i to størrelser alt efter, hvor mange båndstrammere man skal have plads til. Dette ophæng kommer kun i varmgalvaniseret stål.

Vi har også ophæng til overtøj. Vi har en knagerække med plads til 2, 4 & 6 styk  tøj. Den model har vi pt. kun i  pulverlakeret stål.

Et af de nyere ophæng vi har fået er hyldeknægte. De sælges i sæt af to ophæng. De er velegnet til lange genstande og redskaber. De kommer i varmgalvaniseret stål.

Vores væg/loft ophæng til opbevaring af lange rør kan dog også fungere som en hyldeknægt. Derudover har vi også et loftophæng der er særligt velegnet til opbevaring af ski. Det kan også sagtens bruges til opbevaring af andre ting. Disse to ophæng kommer både i varmgalvaniseret og pulverlakeret stål.

Vi har også flere smarte og praktiske ophæng til din cykel. Der er både til at du kan hænge cyklen i pedalen eller i forhjulet. Men vi har også fået en ny udgave, hvor det passer til dit cykelstativ til bilen. Udgaven til stativet og pedalen har vi i varmgalvaniseret stål og til forhjul kan du vælge mellem galvaniseret & pulverlakeret. Endeligt har vi har også ophæng til affaldsposer, der ligeledes sælges i enten varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål.

Redskabsophængenes forskellige overfladebehandlinger

Varmgalvaniseret er en overfladebehandling stålet får. Det er med til at forlænge holdbarheden på stålet og det kommer ikke til at ruste. Denne overfladebehandling giver det et stål look.

Sort pulverlakering er en anden overfladebehandling stålet kan få. Det giver stålet en mere glat overflade, samt et matsort look.