Redskabsophæng

Har du brug for hjælp til at organisere dit redskabsskur, garage eller opbevaringsrum? Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige ophæng til redskaber. At hænge dine redskaber op gør det meget lettere at finde dem, når du skal bruge dem. Her på siden finder du et udvalg af forskellige modeller. Gå på opdagelse her på siden og lad dig blive inspireret til et struktureret og overskueligt redskabsrum.

Vis som Gitter Liste

47 varer

Faldende orden
pr. side

Stort udvalg af redskabsophæng

Vi har et stort udvalg af dansk produceret redskabsophæng, der passer til langt de fleste redskaber. Mon ikke vi alle sammen kender til at have et rodet redskabskur, garage eller andet opbevaringsrum, hvor de mange redskaber hober sig op, og man hurtigt kan miste overblikket i rodet. Med et smart redskabsophæng kan du nemt holde styr på dine redskaber, og du får lettere adgang til de forskellige maskiner, når de er lige til at komme til. 


Hvad kan du bruge vores redskabsophæng til? Svaret er meget simpelt, stort set alt. Et eksempel kunne være hækkeklipper eller motorsavs ophænget, hvor man kan hænge maskinen op, så den er let at tilgå. Frem for at den ligger i et hjørne eller på et bord. Er du på udkig efter et ophæng til de mindre redskaber, har vi også et ophæng, der er velegnet til grensakse, og hvor man kan hænge 2 grensakse i midten og 2 små håndredskaber på hver sin side af grensaksen.

Ophæng til garage, redskabsrum m.v.

I sortimentet finder du også ophæng til slanger, cykler og mange flere redskaber. Disse er ligeledes i en kraftig kvalitet, der er yderst holdbar. Alle ophængene er lette at sætte op på henholdsvis væg eller loft. De kræver maksimalt 4 skruer og lidt fingersnilde at sætte op. 


De fleste redskabsophæng kan købes i både varmgalvaniseret stål, der er stålfarvet, eller i antracitgrå som har et mat og mørkegråt look. Valget er dit. Find det ophæng der passer bedst til dit redskabsrum, depot, garage, eller hvor du har lyst til at hænge det op. Gå på opdagelse i vores webshop og se på de mange muligheder. 


Produkterne er i rigtig god kvalitet og tilpasset vores nordiske klima. Vi giver dig derfor hele 5 års garanti på dem.  

 

Redskabsophæng i kraftig kvalitet 

Zinkbakken.dk har et stort udvalg af redskabsophæng. Der har været meget fokus på at få ophængene designet og produceret i Danmark, da vi er stolte af det danske håndværk og den danske kvalitet. Ophængene er alle lavet i kraftig kvalitet, så de kan modstå diverse slag og knubs. 


Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige ophæng med forskellige funktioner. Udvalget består af redskabsophæng til diverse redskaber i skuret. Vi har ophæng til de fleste typer redskaber. De forskellige antal redskaber pr. ophæng er 1-2, 3-4, 6-8, 9 og 10-12. Du kan købe ophængene i varmgalvaniseret og pulverlakeret stål. 


Har du brug for at opbevare dine støvler på en smart måde? Det kan være, du har nogen støver udelukkende til udendørs brug, der er beskidte og helst ikke skal med indenfor? Et ophæng til disse kan være et oplagt valg, da du kan opbevare dem ude i garagen, skuret eller andet sted, hvor der er tørt. Her kan de forskellige ophæng opbevare henholdsvis 1 eller 3 par støvler. Ophænget til støvler sælges i flere materialer.  


Redskabsophæng i varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål

Her på siden finder du ophæng til diverse slanger. De er velegnet til haveslanger men kan sagtens bruges til andet. Ophængene kommer i to størrelser og findes i varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål. Du finder også ophæng til båndstrammere hos os. De kommer også i to størrelser alt efter, hvor mange båndstrammere man skal have plads til. Dette ophæng forhandles kun i varmgalvaniseret stål.         


Har du brug for at organisere dit tøj, overtøj eller andet, der skal op på en knagerække? Et skur, garage eller andet rum kan hurtigt blive rodet og uoverskueligt. Det kan være rart at have plads til det hele og med let adgang til tøjet. Her på siden finder du en knagerække med plads til 2, 4 & 6 stk. tøj. Vi forhandler også hyldeknægte. De sælges i sæt af to ophæng. Hyldeknægtene er særdeles velegnet til lange genstande og redskaber. De forhandles i varmgalvaniseret stål. 


Redskabsophæng til væg/loft

Ønsker du en anden version af hyldeknægten? Så kan du bruge vores væg/loft ophæng til opbevaring af lange rør. Her på siden finder du også et loftophæng, der er særligt velegnet til opbevaring af ski. Vores væg/loft ophæng kan også bruges til opbevaring af andre ting. De to ophæng fås i varmgalvaniseret og pulverlakeret stål. 


Her på siden finder du blandt andet flere smarte og praktiske ophæng til din cykel. Med dette ophæng kan du hænge cyklen i pedalen eller i forhjulet. Vi har en udgave, der passer til dit cykelstativ til bilen. Udgaven til stativet og pedalen har vi i varmgalvaniseret stål, og til forhjul kan du vælge mellem galvaniseret og pulverlakeret. Nu kan du altså på en praktisk og smart måde opbevare din cykel og tilbehør, uden det tager for meget gulvplads. 


Hos os finder du også ophæng til affaldsposer, der ligeledes sælges i enten varmgalvaniseret eller pulverlakeret stål.    

Ophæng til haveredskaber 

Her finder du et bredt udvalg af redskabsophæng. Har du brug for at organisere dine haveredskaber, så de ikke står eller ligger på gulvet og fylder og roder? Langt de fleste er bekendt med, hvor hurtigt de mange haveredskaber ender med at blive et stort rod. Det er både praktisk og smart at organisere dem med hjælp fra vores ophæng til haveredskaber. Designet er enkelt, og du finder dem i forskellige modeller. Du har altså rig mulighed for at tilpasse brugen af ophænget til dit behov, så du hurtigst og bedst muligt får styr på dine mange haveredskaber. 


Har du brug for hjælp til at finde det rigtige redskabsophæng, kan du altid kontakte vores kundeservice. De står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål på telefon 88 44 18 10. Du kan også sende en mail til info@zinkbakken.dk. 


FAQ - Redskabsophæng 

Er du usikker på, hvordan du opbevarer dine haveredskaber, hvordan du hænger dit redskabsophæng op eller noget helt tredje? Så kan du læse med her. Vi giver dig svar på nogle af de spørgsmål, der oftest stilles. Du får også nogle af vores bedste råd. Vi håber, vores FAQ kan være med til at vejlede dig. 

- Hvordan hænger du dit redskabsophæng på? 

- Hvordan skal du opbevare dine haveredskaber? 

- Hvorfor skal jeg fjerne mine haveredskaber fra gulvet? 

- Hvorfor skal jeg købe et redskabsophæng?

Hvordan hænger du dit redskabsophæng op?

Hvor og hvordan ønsker du at opbevare dine redskaber? Der er flere måder at opbevare dine ting på. Hvor skal de være? Har du et redskabsrum, et skur eller en garage, hvor du ønsker at opbevare dine redskaber? Start med at finde ud af, hvor du ønsker at opbevare dem henne, og herefter kan du tage stilling til, hvilket slags redskabsophæng du skal købe. Der findes et utal af forskellige redskabsophæng, så hvordan du sætter det op afhænger af dit behov. 


Du kan blandt andet få: 

- Redskabsophæng til væg/loft 

- Redskabsstander til nedstøbning udendørs 

Skal dine redskaber op at hænge på væggen, skal du finde ud af i hvilken højde de skal sidde. De ophæng, som du finder her på siden, er forholdsvis lette at sætte op og kræver ikke meget andet end lidt fingersnilde. 

Brug de medfølgende skruer til dit ophæng og sørg for at måle op. Så du ved hvor skruerne skal sidde.  

Ønsker du at støbe standeren i jorden, skal du bruge følgende: 

- Pælebor (jordbor)

- Støbebeton (bland selv eller færdiglavet)

- Vand

- Skovl/spade

- Trillebør

Du skal starte med at grave hullet. Placer stolpen i hullet. Du kan evt. bruge lidt grus til at stabilisere pælen. Herefter fylder du din færdigblandede beton ned omkring stolpen. Sørg for at komme beton godt ned i hullet, så stolpen står stabilt.     


Hvordan skal du opbevare dine haveredskaber?

Selvom det ofte regner om sommeren, kan du sagtens have dine redskaber udenfor. Så længe de står i læ for fugtigt vejr. Når det bliver vinter, oplever vi at det bliver koldt, regnfuldt og blæsende. Det er en god idé at pakke dine ting væk fra haven, og placere dem i et skur, en garage eller et bryggers, så de kan stå tørt og frostfrit i den kolde tid.  


En af de bedste løsninger, du kan lave, når du skal have opbevaret dine haveredskaber tørt, er at have dem stående i et skur. Du kan enten selv bygge det, du kan bruge et rum i garagen eller købe et færdigt skur i et byggemarked. Har du god plads i dit skur, kan du med fordel hænge redskabet op. Det er godt for dem at komme op og hænge, og du kan meget nemmere se, hvad du har, og hvilken stand redskaberne er i. En fordel ved at opbevare dine redskaber tørt er, du sikrer, de ikke trækker fugt til sig, at der går råd i dem, eller de bliver rustne. Så gør dig selv en tjeneste og pas godt på dem, så de ikke bliver beskadiget.   

 

Hvorfor skal jeg fjerne mine haveredskaber fra gulvet? 

Ved at du fjerner dine haveredskaber fra gulvet, gør du det lettere at komme rundt. Du kan bruge et redskabsophæng til dette, og på den måde undgår du at falde i dem. Samtidig kommer redskaberne ikke til at vælte. Ved at fjerne redskaberne fra dit gulv bliver de langt mere tilgængelige, og du har altid det fulde overblik over redskab og værktøj. Her på siden kan du købe specialfremstillet redskabsophæng til dine haveredskaber. Du finder flere forskellige variationer. Gå på opdagelse i vores fantastiske univers og find det ophæng, der passer bedst til dit behov.      


Du får altså følgende fordele ved at fjerne dine haveredskaber fra gulvet:

- Det skaber mere plads i rummet

- Du undgår at falde over dem

- Det giver et godt overblik over, hvilke redskaber du har


Hvorfor skal jeg købe et redskabsophæng? 

Er du den type, hvor rod og kaos hersker i dit haveskur? Måske står dine haveredskaber hulter til bulter, og der trænger til at blive ryddet op? At holde orden i et skur kan være noget af en opgave, og derfor får du bedst styr på det ved at sætte ophæng til redskaber op. Ved at organisere dine redskaber med et ophæng, sparer du i sidste ende tid.  


Fordele du får ved at hænge et redskabsophæng op: 

- Et redskabsophæng skaber struktur og overblik over dine redskaber 

- Med et redskabsophæng sparer du tid, da det bliver lettere at finde det ønskede redskab

- Det er mere sikkert at opbevare dine redskaber med hjælp fra diverse ophæng