Redskaber

Hos Zinkbakken finder du et stort udvalg af udstyr til haven. Gør havearbejdet nemmere og sjovere ved at vælge de helt rigtige haveredskaber. Vores sortiment består hovedsageligt af engelske haveredskaber. Det er primært hånd redskaber, da det er til arbejdet i højbede og havens bed. Vi går meget op i at vælge redskaber af høj kvalitet. Dette fandt vi blandt engelske haveredskaber fra Burgon & Ball. Burgon & Ball er fokuseret på at lave redskaber i lækre materialer. Derfor er de fleste af deres redskaber i træ og rustfrit stål. Du får altså et redskab der holder i utrolig mange år. Disse redskaber skal naturligvis hænge på væggen og derfor har vi danskproducerede redskabsophæng, så redskaberne kan få sin egen plads.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 85

Faldende orden
Side
pr. side

Værktøjsholder

Mange elsker at ordne sin have, hvilket kræver flere forskellige haveredskaber. Mange kender måske også til at haveredskaberne ofte bliver placeret op af en væg i garagen, skuret eller carporten. Her er redskaberne udsatte og de har en tendens til at vælte hinanden. Derudover skal man som regel have nogle redskaber væk for at få fat i det haveredskab man skal bruge. Derfor har vi valgt at lave en masse redskabsophæng. Disse redskabsophæng er produceret i Danmark og er i utrolig høj kvalitet. Redskabsophængene fungerer som en værktøjsholder, hvor værktøj, redskaber osv. kan få sin egen plads. En værktøjsholder får dit haveudstyr væk fra gulvet og op på væggen, hvor det skaber overblik og orden. Det er på den måde også muligt at feje under redskaberne.
Vores værktøjsholder giver alt havetilbehør sin egen plads i skuret eller garagen og gør at man hurtigt kan få det rette redskab til at komme i gang med havearbejde.

Havetilbehør

Vi har en masse havetilbehør lige fra redskabsophæng til spejlbassiner. Vi har naturligvis utrolig gode haveredskaber fra engelske Burgon & Ball. Disse haveredskaber er i topkvalitet og har en lang levetid, så de kan klare rigtig meget havearbejde.
Derudover har vi havetilbehør i form af vandkander. Vores vandkander findes i mange størrelser og farver, så der er noget til enhver smag. Der er også tilbehør til haven i form af lækre spejlbassiner, højbede, plantekasser osv.