Plantekasse corten 80 x 40 x 40 cm m/espalier

Dette er et god mulighed for at skabe et rum eller afgrænsning på terrassen eller et sted i haven? En plantekasse med espalier giver planterne støtte til at gro op ad, og de får samtidig mulighed for at brede sig ud. Hvis planterne snor sig sammen, skaber det mere læ samtidig med, at det ser rigtig flot ud. Dette vil typisk være, hvis man har et siddeområde, hvor man ofte har gæster. Det er ikke kun praktisk, men ser også visuelt godt ud fordi plantekummen med espalier skaber en særlig dybde i haven når planter og blomster hæves fra jorden. Klatreroser, slyngroser og skovplanten klematis er planter, der er gode til at klatre og samtidig ser flotte ud. Klematis vokser rigtig godt op af et espalier og er god til at brede sig ud, så der virkelig kommer noget farve på. Billedet viser en plantekumme med hjul men det er ikke med, hvis du vælger denne vare. Skal den stå fast en sted, er udgaven med fødder et godt alternativ. De 4 fødder i hård plast løfter kummen et par cm, så det værner mod myrer m.m. Der er også mulighed for at købe denne plantekumme med 4 hjul. Begge udgaver har den fordel, at når de står hævet, kan de blive drænet lidt for vand, så kummen ikke står og søber vand eller at jorden bliver sur. Der er huller i bundpladen, så vandet kan dryppe ud.

Fra 2.499,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)91*C80-40-40

• Materiale: 2 mm tykt cortenstål for kassen.
• Mål på plantekasse: 80 x 40 x 40 cm.
• Mål på espalier: 175 cm højt, hvoraf de 40 cm står nede i kassen og som udgangspunkt altid i midten af plantekassen. Dette gør espalier+plantekumme på fødder 177 cm høj og 182 cm hvis du vælger hjul. Det er en mulighed at hæve espaliet 20 cm, ved at lægge et bræt eller lignende under espaliet inde i kummen og stadig bevare det meste af stabiliteten, da man jo har 40 cm at gøre med. Man kan ligeledes save lidt af espaliets ben og komme ned til en samlet højde på 155 cm.
• Espaliet er fremstillet i 4 mm tykt trådsvejst jern med felter på 10 x 10 cm og et stativ af 14 mm ubehandlet massivt jern. 
• Oprindelsesland: Designet og fremstillet i Danmark.
• Hver opmærksom på at corten ikke har rustfarve ved levering.
• Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kasserne da det kan danne syre som er hård ved metaller.